HjemGjør pilotdrømmen ti...

Gjør pilotdrømmen til virkelighet i Arendal

Tekst og bilder: OSM Aviation Academy

Hos OSM Aviation Academy i Arendal kan du bli trafikkflyger med alle sertifikater og kvalifikasjoner du trenger for å søke jobb som styrmann (First Officer) i Europa – Ingen tidligere erfaring kreves og du får støtte fra Lånekassen som Norsk statsborger.

Drømmer du om å bli pilot?
Når pandemien avtar og reisevanene våre normaliserer seg igjen vil det store pilotbehovet nok en gang bli en realitet. Fraværende mulighet til å reise over lengre tid har resultert i ett enormt reisebehov, noe vi vil merke så snart EU åpner seg opp igjen for smidige og forutsigbare reiser. Pilotbehovet før pandemien var enormt, og COVID-19 har bare gjort behovet enda større.

Ta en integrert pilotutdanning
First Officer Program er en omfattende integrert pilotutdanning som inkluderer både teori og praksis, dette gir deg en god variasjon mellom akademiske studier og praktisk trening i flyene våre.

Når du uteksamineres fra First Officer Programmet kommer du til å ha følgende sertifikater og kvalifikasjoner:
• EASA CPL(A) | Commercial Pilot License, Airplane med
• Instrument Rating (IR)
• Multi Engine Piston (MEP) Rating
• EASA ATPL(A) Teorieksamen | Airline Transport Pilot License Theory
• EASA APS MCC | Airline Pilot Standard | Multi Crew Cooperation kurs

Les mer om undervisningsopplegg og opptakskrav her

Hva sier våre studenter om utdannelsen?

“Klassekameratene, instruktørene, det generelle samholdet i tykt og tynt, nye læremål og utfordringer daglig og ikke minst det faktumet at jeg får æren av å våkne hver dag og se verden fra 10 000 fot over bakken. Det er uslåelig! Personlig har jeg gått rundt og sagt at jeg skulle bli pilot siden barneskolen, og når tiden først kom for å søke sto det vel egentlig imellom OSM Aviation Academy eller en eller annen skole utenlands. Og når jeg fikk beskjed om at jeg kom inn så var det jo som å vinne i lotto.
Dette er en av verdens beste pilotskoler av en grunn, og nettopp det får vi jo oppleve hver dag i form av flyving, teorioppsett og veldig personlig oppfølging generelt sett. Alle på skolen er der med samme mål og ambisjon, noe som igjen skaper et upåklagelig samhold, både teoretisk og etter skoletid.”
Sondre Larsen, FOP NOR 21-1

“Da OSM Aviation Academy startet opp i Arendal var det ingen tvil om at jeg skulle forsøke å legge inn en søknad for opptak. Gleden var stor da jeg fikk vite at jeg var kommet inn for høstsemesteret 2020, og at reisen mot å bli pilot endelig kunne begynne! Jeg hadde hørt masse positivt om skolen, derfor så jeg virkelig frem til å komme i gang. Blant grunnene til det er fordi skolen legger opp til å gjennomføre flyvningen og teorien samtidig. Dette gir en unik mulighet til å gå fra absolutt ingen erfaring, til å ha gjennomført din første solo på bare noen få måneder. Læringskurven på denne tiden er derfor ekstrem! I tillegg er skolen veldig god på å følge opp studentene hele veien, for å best mulig legge til rette for hver enkelt. Dette gjør at alle kommer seg gjennom det de trenger, selv hvis man kanskje henger litt bakpå. Tiden min så langt på OSM har vært helt super, og jeg gleder meg til fortsettelsen!”
Emily Schøyen, FOP NOR 20-2.

>> Les hele intervjuet her eller ta en kikk på vår video for å se hvordan pilotlivet er i Arendal <<

Vil du lære deg mer om livet som pilotstudent?
I kurskatalogene våre finner du detaljert informasjon om OSM Aviation Academy, flyene våre, læreplanen for utdannelsen og betalingsplanen for studiet.

Disse katalogene er den mest ekstensive og detaljerte beskrivelsen du kan få av hva du kan forvente deg før, under og etter tiden som student hos oss. Last ned kurskatalog her.

Støtte fra Lånekassen
OSM Aviation Academy er en godkjent fagskole, noe som innebærer at man kan søke om studiestøtte hos Lånekassen dersom man er Norsk statsborger og studerer på OSM Aviation Academy i Arendal.

Fakta
– Studiested: Arendal
– Lengde på studiet: 20 måneder
– Neste kurs: 27. september 2021
Søk nå

Vil du vite mer?
Ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjerne!
E: info@osmaviationacademy.com
T: +4621802828
W: osmaviationacademy.com/no

Du finner oss også på Facebook, Instagram og Tik Tok! (@osmaviationacademy)

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: