HjemGrieghallen fylt med...

Grieghallen fylt med interessert ungdom

I løpet av de to messedagene fikk mange med seg spennende foredrag, og mye nyttig informasjon fra et bredt utvalg utstillere.

Her er noen av tilbakemeldingene vi fikk fra elever på messen:

Cecilie og Ingrid gikk på Sotra vgs i fjor, men har fri-år nå. De har allerede vært på to foredrag – Lånekassen sitt foredrag, og Utdanning.no sitt foredrag om Fremtidens Arbeidsmarked. De er begge enige om at det var informative foredrag. Ingrid ønsker å studere fysioterapi og Cecilie er interessert i markedsføring. I løpet av besøket ønsker de å snakke med flere høgskoler og universiteter.

Elisabeth fra Nordahl Grieg VGS, har ikke vært på messa så lenge, men har allerede rukket å snakke med noen kjøreskoler og VID vitenskapelige høgskole. Hun er fortsatt usikker i sitt valg av studier og er derfor åpen for å snakke med alle. Hun synes messa er bra og har et variert tilbud, men hun savner Universitetet i Bergen og synes det er rart de ikke er representert med tanke på hvor mange her som ville hatt nytte av å snakke med de.

Nora fra Osterøy VGS, var veldig klar på at hun ønsket å snakke med Høyskolen Kristiania før hun kom på messa. Hun er fornøyd med informasjonen hun fikk og sier det var veldig givende å snakke med en elev som går der selv.

Beste Stand

Det var Høyskolen Kristiania som igjen tok tittelen for Beste stand. I likhet med standen på Lillestrøm hvor de vant sist, har Høyskolen Kristiania trukket til seg mye oppmerksomhet under Utdanningsmessen 2019. De har en stand med mange visuelle virkemidler hvor de også har utnyttet plasspotensialet fullt ut, ved å ha mange engasjerte representanter tilstede for å snakke med besøkende.

Carla Benedicte Akerø har vært ansvarlig for den praktiske planleggingen, og tror grunnen til at de vant er en levende stand med flinke ambassadører. Hun forteller at de er mange tilstede på standen, og alle gjør det de skal. Ambassadørene snakker både om studiemiljøet og det faglige.

– Vi er et sinnssykt godt team som utfyller hverandre. Vi lager mye liv og det skaper interesse både fra besøkende og andre utstillere. Også er det selvfølgelig vogna, sier hun.

Carla forteller at de trives med å delta på messer, og syns det er en fin arena å vise fram tilbudet sitt på.

– Vi har et bredt studietilbud og har derfor brukt studiekatalogen vår med artikler om tidligere studenter og studiehverdagen på HK, forteller hun.

Vi gratulerer så mye med seieren!

 

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: