HjemGrip mulighetene hos...

Grip mulighetene hos Jæren folkehøgskule

Tekst og bilder: Jæren folkehøgskule

På Jæren folkehøgskule finner du din plass om du er fra nord, eller sør, om du surfer eller gamer. Sammen skaper vi det beste året i ditt liv.

Venner for livet
Vi har Norges lengste og vakreste sandstrender og verdens fineste utsikt i Lysefjorden. Opplev alt Jæren har å by på av kultur og natur. Stavanger er kun en kort kjøretur unna. På skolen får du stor boltreplass og møter 90 elever fra hele landet. Opplev det unike fellesskapet på internatet. Møt venner du vil ha med deg resten av ditt liv.

Bredt fagtilbud
Vi har dyktige og engasjerte lærere med faglig tyngde, og et bredt linje- og valgfagstilbud.

  • Hos Kunst og design & foto lærer du nye teknikker og medier. Prøv foto både i lufta og under vann.
  • Finn de innovative løsningene sammen med Kreativ teknologi. Du får tilgang til en hel 3D printer park og mye mer.
  • Utforsk omsorgsyrkene på Sosialt arbeid. Fyll CV med praksistimer og frivillig arbeid. Oppdag hvilket yrke som passer for deg.
  • Hos Psykologi og egenutvikling får du et dypdykk inn i psykologiens verden. I kombinasjon med fysiske utfordringer lærer du garantert mye om deg selv.
  • Dyreomsorg vil du komme tett på både hund, hest og reptiler. Hvordan få en karriere med dyr.

God mat
Få servert måltider fra et av folkehøgskolens beste kjøkken. God mat og trivsel henger sammen. Er du veganer, eller har andre diettbehov har kjøkkenet god kunnskap og gir deg smaksrike alternativ.

Opplevelser
Vi ønsker å dytte deg forsiktig utav komfortsonen, men i trygge omgivelser. Du lærer mye om seg selv dette året. Sammen lager vi elevkvelder med sceneshow, bestiger fjell, konkurrerer i volleyballturnering eller i Jærens egen olympiade. Vi reiser til spennende destinasjoner i inn- og utland. Ikke minst får du jobbe med egne prosjekt med tema du vil lære mer om.  

Ditt valg Ingen dag er lik, og mulighetene er mange. Lag din egen timeplan og bruk tiden på det som gir deg motivasjon. På fritiden kan du dyrke vennskap og interesser, alle fasilitetene er tilgjengelige for deg. Velkommen til Jæren folkehøgskule. Året du aldri vil glemme.

Søk Jæren folkehøgskule her!

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon?
Kontakt oss via e-post: admin@jarenfhs.no eller telefon: 5178 5100

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: