Hjem«Har bare positive i...

«Har bare positive inntrykk fra denne messen»

JYSK Norge deltok som utstiller på utdanningsmessen i Oslo spektrum for første gang i 2020. Dette var en meget positiv opplevelse for bedriften og de møtte mange interesserte ungdommer. Frode Brenden, HR Business Partner ved JYSK forteller følgende:

For JYSK Norge var deltagelse på messen en veldig positiv opplevelse. Stort spenn i deltagerne, som medførte at vi fikk vist oss frem på en god måte. Har bare positive inntrykk fra denne messen. Vi møtte ungdom i alle aldre og fra flere forskjellige studier. Dette medførte at vi fikk «brandet» JYSK Norge bredt.

Vi snakket med ungdommene om karrieremulighetene i JYSK spesielt og Retail generelt. Mange ble veldig overrasket over hvilke muligheter som finns i et stort Retail selskap som JYSK. Vi er i over 55 land, har snart 3000 butikker i verden. I Norge har vi passert 100 butikker og over 1000 ansatte.

Vi hadde i etterkant av messen en liste på over 100
personer som var interessert i JYSK. Vår klare erfaring er at dette vil gjøre JYSK mer attraktiv som en fremtidsrettet arbeidsplass innen Retail.

Vi anbefaler andre bedrifter å delta på messene da man får profilert selskapet på en veldig bra måte overfor ungdom, studenter og andre som er i starten av sin yrkeskarriere. JYSK Norge har bare positive erfaringer ved å ha deltatt her. Dette er noe JYSK Norge kommer til å gjøre mer av.

Frode Brenden, HR Business Partner JYSK Norge

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: