HjemHar din bedrift elle...

Har din bedrift eller bransje behov for rekruttering?

Ta Utdanning nyhetsbrev sendes til over 280 000 ungdom og studenter hver måned. Dere kan nå denne store målgruppen med en annonse eller artikkel i nyhetsbrevet – eller med deres eget nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet har et seriøst og variert innhold med artikler og annonser om utdanning, karriere, studier og studentliv. Dere kan bestille artikkelplass og / eller annonseplass – eller deres egen nyhetsbrevutsending.

Mottakere i deres målgruppe
Mottakerne er ungdom som har besøkt våre utdanningsmesser de siste årene (elever fra videregående skole, ungdomsskole og folkehøgskole, vernepliktige, studenter med flere). Dette er svært relevante mottakere for alle som vil formidle informasjon til ungdom i alderen 16-25 år.

Planlegg rekrutteringen for 2019 nå
Det er allerede mulig å bestille plass på nyhetsbrevene vi sender i 2019. Ved tidlig bestilling sikrer man seg de beste plassene. Vi gir gode rabatter ved deltakelse på flere nyhetsbrev, og setter gjerne opp pakketilbud.

Oppnå maksimal synlighet med ditt eget nyhetsbrev
Med deres egen nyhetsbrevutsending når dere alle de 280.000 mottakerne med informasjon kun om deres tilbud. Vi setter opp og sender ut nyhetsbrevet, og bidrar gjerne med tips til innhold og utforming. Se eksempel på et tidligere sendt nyhetsbrev her.

]Halv pris i september – desember 2018
Vi tilbyr 50 % rabatt på nyhetsbrevene som sendes ut i september – desember 2018. Her er det er fremdeles mulig å sikre seg sentrale plasseringer.

Ta kontakt for info eller pristilbud
Se eksempel på nyhetsbrev
Praktisk informasjon

BESTILL PLASS HER

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: