HjemHøgskolen i Østfold ...

Høgskolen i Østfold – møt fremtiden sammen med oss!

Tekst og bilder: Høgskolen i Østfold

Hos oss blir du en del av et mangfoldig fellesskap med stor frihet. Vi er en høgskole som er passe stor med et godt studiemiljø i fine omgivelser.

Høgskolen i Østfold tilbyr over 100 ulike studier fra årsstudier og kortere studier til utdanninger på bachelor- og masternivå. Vi har alt fra Lærer- og pedagogiske utdanninger, helse- og sosialfaglige utdanninger, ingeniørutdanninger, IT-utdanninger, samfunnsfag- og språkfagutdanninger, økonomi, administrasjon og ledelsesutdanninger samt scenekunstutdanninger.

Studentliv
Du vil bli en del av et engasjert studiemiljø hvor det nære er viktig og hvor du er på fornavn med forelesere og kjenner dine medstudenter på tvers av fag og studier.

Er du klar for å ha det gøy og sosialt i studietiden? Da er det i studentsamfunnene det skjer! Studentsamfunnene jobber for et aktivt og mangfoldig studentmiljø og arrangerer blant annet quiz, fester, studentidrett og mye annet gjennom ulike lag og foreninger.

Utveksling
Ved Høgskolen i Østfold kan du ta ett eller to semestre i utlandet ved de fleste av våre gradsstudier. Gjennom et studieopphold i utlandet vil du få mer innsikt i andre lands språk og kultur, du blir kjent med nye mennesker, får internasjonal erfaring og nye perspektiver. Vi har utvekslingsavtaler med samarbeidspartnere i store deler av verden. Benytt deg av muligheten og få opplevelser og venner for livet!

Grunnskolelærerstudent, Martine Tvete Antonsen, tok utveksling ved Queensland University of Technology i Brisbane, Australia. Les om hennes opplevelser her.

Studentboliger
Som student ved Høgskolen i Østfold har du mulighet til å bo i moderne og rimelige studentboliger i gang- og sykkelavstand fra skolen ved begge studiesteder. Du kan velge å bo alene, med kjæresten, med en venn eller i kollektiv sammen med andre studenter. Internett, strøm og vaktmestertjeneste er alltid inkludert i leien hos oss uansett hva du velger.

Fakta

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: