HjemHva skal du gjøre i ...

Hva skal du gjøre i høst? Studer praktisk & kreativt over ett år og gå rett ut i jobb!

Tekst og bilder: Bilder Nordic School of Photography

Studere kort, praktisk og kreativt i høst? Over ett år har du mulighet til å fordype deg i enten 3D-designMediedesign eller Visuell innholdsproduksjon – med spesialister fra hvert fagfelt som forelesere får du den raskeste veien inn i bransjen du er interessert i!

3D-design & animasjon | 1 år | 60 studiepoeng | Fagskolegrad
3D design og animasjon er et område i rivende vekst. Det er grunnsteinen i innhold til Virtual Reality og Augmented reality, som i stadig økende grad brukes i en lang rekke bransjer og virksomheter. Samtidig brukes det også i områder som film, reklame, spill og 3D-printing. Med stadig ny teknologi, er 3D design og animasjon et fremtidsrettet og spennende fagområde.

Les mer om utdanningen og søk her!

A picture containing microwave, refrigerator

Description automatically generated

Mediedesign | 1 år | 60 studiepoeng | Fagskolegrad

Mediedesign er utdanningen for deg som ønsker å jobbe med visuell kommunikasjon i digitale flater, med fokus på strategisk kommunikasjon og praktisk arbeid. Vil du arbeide med design av nettsider, apper, bøker og film? Dette intensive årsstudiet gir deg en solid innføring i bransjen, og mot slutten av studiet får du fordype deg innen grafisk design, skjermbasert design eller motion graphics.

Les mer om utdanningen og søk her!

Visuell innholdsprodusent for nye medier | 1 år | 60 studiepoeng | Fagskolegrad

Vil du ta del i den nye mediehverdagen? Visuell innholdsprodusent for nye medier er en unik utdanning, som på alvor tar tak i den nye produksjonsrollen i skjæringspunktet mellom kommunikasjonsrådgiver, markedsfører, designer, fotograf og filmskaper. I samarbeid med noen av de beste aktørene fra hvert fagfelt gir vi deg den raskeste veien inn i mediebransjen.

Les mer om utdanningen og søk her!

Vi har åpnet restplass-opptak på utdanningene våre – husk å søke før 11. august! Du kan lese mer om de ettårige utdanningene våre her. Trenger du hjelp til å søke, eller lurer på noe annet angående studiene våre? Du kan ringe oss på +47 24 14 66 80 eller sende mail til post@bildernordic.no. Vil du se skolen og prate med en av oss? Book studiesamtale her!

BILDER NORDIC SCHOOL OF PHOTOGRAPHY er en kreativ fagskole i Oslo sentrum. Vi tilbyr syv ulike utdanninger innen kreative fag, alle støttet av Lånekassen, med profesjonelle bransjeaktører som lærere. Skolen startet opp i 2007 og har et solid norsk- og internasjonalt nettverk.

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: