HjemHva skal du i høst? ...

Hva skal du i høst? Bli med på en kreativ utdanning!

Tekst: Bilder Nordic School of Photography / Foto: Juliane Jensen

Vi setter i gang utdanninger innen foto og innholdsproduksjon for deg som ønsker et praktisk & kreativt studium! Søk i dag!

Høsten nærmer seg og det betyr studiestart! Vi setter i gang utdanninger innen foto og innholdsproduksjon, fra et halvt til to år, for deg som ønsker et praktisk studium med god oppfølging av yrkesaktive forelesere og en nærhet til bransjen.

Toårig fotografutdanning – fortsatt ledige plasser!
Ønsker du en komplett innføring i fotografiet som håndverk, med veiledning fra yrkesaktive fotografer fra alle deler av bransjen? Da er toårig fotografutdanning perfekt for deg! Utdanningen tar for seg alt du trenger for å arbeide selvstendig som fotograf i dagens marked, enten det er innen reklame, mote, dokumentar eller kunst. Med opplæring i viktige aspekter som kamerateknikk, lys, sosiale medier, bildebehandling, visuell kommunikasjon og utvikling av egen stemme som fotograf, er du rustet til å stå støtt i bransjen etter endt utdanning.

Grunnutdanning i foto – kort & spennende vei inn i fotomiljøet
Nysgjerrig på hva fotografi kan være for deg? Grunnutdanning i foto tar for seg sentrale elementer innen fotografering, lyssetting, bildebehandling og visuell kommunikasjon. Kan tas ett år deltid på kveldstid eller et halvt år heltid på dagtid. Med yrkesaktive fotografer som lærere og veiledere får du kunnskapen direkte fra bransjen, og bygger deg opp en profesjonell portefølje som representerer deg som fotograf! Under utdanningen vil du også bli med på flere spennende workshops, her kan du se video fra en av årets moteworkshops!

Visuell innholdsprodusent for nye medier – ta del i den nye mediehverdagen og gå rett ut i jobb etter endt utdanning!
Denne utdanningen befinner seg i skjæringspunktet mellom kommunikasjonsrådgiver, markedsfører, designer, fotograf og filmskaper – perfekt for deg som ønsker å jobbe kreativt og som ønsker trygg ansettelse – innholdsprodusent-stillinger er for tiden noe av det mest etterspurte hos jobbsøkerportaler. Du vil gå gjennom virkelighetsnære case-oppgaver med ekte kunder, i tillegg til en praksisperiode i slutten av utdanningen.

Ønsker du å ta et nettkurs i fototeknikk og bildekommunikasjon? Besøk hjemmesiden vår for mer informasjon om de forskjellige utdanningene, inkludert nettkurs!

Vil du holde deg oppdatert på det som skjer i fotomiljøet? Meld deg på nyhetsbrevet vårt her!

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: