Hvordan spare penger i Studietiden?

Tekst og bilder: Studentkortet.no

De aller fleste tilbyr studentene rabatt men hvor finner du rabattene?


Studentkortet.no – ”For studenter. Av studenter»

studentkortet 2016Studentkortet.no er et gratis fordelsprogram for alle studenter i Norge. Studentkortet.no kjemper for ekstra studentrabatter og fordeler på vegne av alle studenter i Norge. Studentene får enkelt tilgang til flere av fordelene ved å registrere seg på nettportalen, og dette er helt gratis. Studentkortet utsteder også et rabattkort, som gir en rekke ekstra fordeler ved ulike utsalgssteder. Dette finnes også som en app til mobiltelefoner.


Stort mangfold av rabatter
studentkortet 2016Vi har gått gjennom Studentkortet.no og sett på de forskjellige rabattene og er imponert. For guttene tror vi Apple Store, Gymgrossisten Microsoft, CDON, Chess og Klokkekongene vil slå veldig godt an. For jentene er det flust med klesbutikker og annet artig. Nelly, Zalando, Moods of Norway, Boozt og Stylepit er de første som slår oss men det er mange flere enn det. Ellers er det flere store kjente nettbutikker som Hotels.com, Adlibris, SAS, Douglas, Cover Brands og Lensway.Se oversikt over alle nettbutikkene her: studentkortet.no/fordeler

Hvordan får Studentkortet så mange bra avtaler?
studentkortet 2016Vi har tatt oss en prat med daglig leder i Studentkortet.no, Vidar Thom Benjaminsen.
«Studentene er en veldig attraktiv målgruppe for veldig mange bedrifter. De er en prisbevist gruppe som samtidig ønsker høy kvalitet. Vår idè handler om å lage avtaler hvor vi kan tilby en Studentrabatt til våre medlemmer og igjen tjene provisjon på de salgene vi genererer for våre samarbeidspartnere. I enkelte bransjer er marginene såpass gode at viljen til å tilby våre medlemmer rabatt er stor. Ofte får vi opp mot 20% rabatt til våre medlemmer.»

Meld deg inn i Studentkortet i dag og ta del i alle rabattene!

studentkortet.no

studentkortet_logo_trans_400px