HjemIdrettsskolen Numeda...

Idrettsskolen Numedal folkehøgskole – aktiv og humørfylt

Tekst og bilder: Idrettsskolen Numedal folkehøgskole

Vi er en folkehøgskole der trening, aktivitet, samarbeid og glede står svært høyt. Vi ønsker å gi elevene en god hverdag og fine turer.

Hva bruker elevene skoleåret til?
Ett år på Idrettsskolen er en god forberedelse til videre studier eller førstegangstjenesten. Noen kommer hit for å bytte miljø, få nytt syn på livet, kunne bli bedre i sin egen sport eller rett og slett få en positiv opplevelse av det å være til stede og leve. Felles for alle er at de vil ha et år med mye trening, være mye ute, bli mer sosiale og utfordre seg selv.

Vi ønsker å se hver elev
Vi er opptatt av å se hver elev. At hver elev skal føle seg inkludert og verdsatt. Vi jakter mestring. Fordi det «å beherske noe» gjør at en føler en kan noe, er verdt noe, og betyr noe for andre. Elevene ved Idrettsskolen får mange aktive timer inne og ute. De får mulighet til å dyrke sine interesser, og finne nye interesser gjennom nye fag. Kanskje vil de oppdage helt nye sider og talenter ved seg selv.

Linjetilbudet vårt
Vi tilbyr både hel- og halvårskurs. Det betyr at elevene kan velge om de vil følge ei linje gjennom hele skoleåret, eller velge ei linje på høsten og en annen på våren. Det er også mulig å gå hos oss et halvt år og kombinere det med noe annet, et annet sted. Noen skal inn i militæret eller begynne å studere etter jul, og da kan de ta et halvårskurs hos oss.

Dette er vårt linjetilbud for skoleåret 2022/-23
Idrett
Allsidig E-sport
Ballsport
Fotball
Fotball – Idrett
Functional Fitness OCR
LinjeX – Action
LinjeX – Villmark
Ledertrening – 2. års elever

Vi ønsker å gi elevene en god hverdag kombinert med spennende turer
På Idrettsskolen er vi opptatt av at elevene skal få en god hverdag. Samtidig ønsker vi å krydre hverdagen med spennende linjeturer, både i Norge og til utlandet. I desember reiser hele skolen til treningssenteret Club La Santa på Lanzarote. Ellers arrangerer vi linjeturer til Thailand, Japan, Spania, Kypros, Alpene og Danmark. LinjeX – Villmark drar ikke utenlands da Nord-Europas råeste villmark er i Norge.

Om Idrettsskolen

  • Vi er en skole som er opptatt av å være i utvikling både faglig og når det gjelder de fysiske rammene
  • Vi jobber kontinuerlig med å utvikle nye linjetilbud
  • Vi som jobber på skolen har god kompetanse og lang erfaring
  • Vi er engasjerte, har allsidig faglig bakgrunn og vi er glad i ungdom

Flotte treningsanlegg som er åpne hele dagen
Skolen har et av landets råeste treningsanlegg, på skolens område. Vi har egen idrettshall og svømmehall. Elevene har lett tilgang til svømmebasseng, styrkerom / rom for functional fitness, dans- og fitnessal, spinningrom, fotballbaner, klatrevegg, beachvolleyballbaner, parkour park, minipark for jibb og shred mm. I tillegg mye flott natur rundt oss. Her har de virkelig muligheten til å være aktive sammen med andre ungdommer.

Les mer om Idrettsskolen Numedal folkehøgskole på vår hjemmeside: www.idrettsskolen.com

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: