HjemIkke gå glipp av web...

Ikke gå glipp av webinarer om studier i utlandet!

23. – 25. mars kan du få med deg fire webinarer om studier i utlandet. Det vil bli et webinar for deg som ønsker å starte på medisinstudier i utlandet. Vi har også webinarer som tar for seg studielandene: Australia, Storbritannia og USA.

Webinarerer arrangeres av våre dyktige veiledere. De vil tilby informasjon og inspirasjon. Det er også tid til at du skal få svar på det du lurer på – så ikke vær redd for å stille spørsmål.

Oversikt over webinarene

Webinar om medisinstudier i utlandet
Tirsdag 23. mars kl. 14.00 – 16.00
Har du en drøm om å bli lege og studere i utlandet med oppstart allerede til høsten? Bli med på webinaret om medisinstudier i EU. Studieveileder Margrethe går gjennom søknadsprosessen til våre tre universiteter i EU.

Webinar om studier i Australia, New Zealand og Singapore
Tirsdag 23. mars kl. 14.00 – 16.00
Sitter du noen ganger og dagdrømmer deg vekk til steder langt unna? Bli med på webinaret om studier i Australia, New Zealand og Singapore

Webinar om studier i Storbritannia
Onsdag 24. mars kl. 14.00 – 16.00
Kan du tenkte deg å studere på noen av verdens mest ettertraktede universiteter? Bli med på webinaret om studier i Storbritannia.

Webinar om studier i USA
Torsdag 25. mars kl. 14.00 – 16.00
Lyst til å studere i et land som virkelig kan by på noe for en hver? Bli med på webinaret om studier i USA.

Ikke vent til 23. mars med å starte planleggingen av din studiefremtid. Ta kontakt med oss i SONOR i dag for å komme i gang med gratis, uforpliktende studieveiledning!

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: