HjemIkke gå glipp av web...

Ikke gå glipp av webinarer om studier i utlandet

Tekst og bilder: SONOR Study Outside Norway

Ting er litt annerledes denne høsten. Derfor blir våre vanlige møter med dere – ansikt til ansikt – flyttet til digitale skjermer.

På høsten pleier vi i SONOR å dra rundt videregående skoler, folkehøyskoler og arrangere egne eventer der vi treffer dere som elever og studenter. Vi har også vanligvis representanter fra universiteter på besøk her i Norge for å fortelle om sine universiteter og hva de kan tilby deg som utenlandsstudent.

Vi i SONOR vil likevel gi dere mulighet til å få så mye informasjon som mulig, selv om det ikke blir mulig med fysiske arrangementer i år. Vi arrangerer derfor flere digitale webinarer gjennom oktober og november. Hvert webinar tar for seg ulike temaer og emner, og du vil få tid til å stille spørmål.

Som alltid, det er helt gratis å delta på webinarene og det er også helt uforpliktende. Det betyr at du kan sitte og høre på og finne ut om dette faktisk er noe for deg, før du bestemmer deg for om du vil søke eller ikke.

De neste ukene har vi blant annet webinarer om alt du trenger å vite om studier i Storbritannia, hva du kan bli med en grad innen internasjonale relasjoner, og dine muligheter til å ta en grad innen idrett og ernæring i utlandet. I tillegg til flere andre spennende tema. Ta en titt på våre sider for en fullstendig oversikt!

Studier i Storbritannia: alt du trenger å vite
Tirsdag 17. november kl. 18.00
Informasjon om studier i Storbritannia – hva kan du studere og hvor kan du dra? Alt du trenger å vite om å bo og studere i Storbritannia, fra London via Plymouth til Glasgow. Webinaret vil gå igjennom hvordan det er å studere i Storbritannia, en rask gjennomgang av hvordan man søker og viktige frister.

Verdenspolitikk: Internasjonale relasjoner og utviklingsstudier
Onsdag 18. november kl. 18.00
Ønsker du å forstå hvordan Trump kunne bli valgt til president i USA eller vil du bli ambassadør? I dette webinaret ser vi nærmere på hva du kan bli med en grad i internasjonale relasjoner. En internasjonal karriere innen utvikling, krig, terror, diplomati og spionasje starter med en god utdannelse. Å studere politikk og internasjonale relasjoner i utlandet kan gi deg et syn på Norges posisjon i verden du ikke vil få ved å studere hjemme. I dette webinaret ser vi på utdanningsmuligheter, spesialiseringer og karriereveier.

Supermennesker og hvor du finner de: idrettsvitenskap, treningslære og ernæring
Torsdag 19. november kl. 18.00
Med en grad i idrett eller ernæring kan du bli alt fra fotballtrener på det lokale laget til konsulent på Olympiatoppen. Vi hjelper deg med å finne mulighetene som passer for deg! Dette webinaret er for deg som er interessert i å bli bedre kjent med kroppen. Vi fokuserer på hvilke alternativer for deg som ønsker å studere idrettsvitenskap, har en drøm om å bli fotballtrener på toppnivå eller er interessert i hvordan den maten vi putter i munnen påvirker helsen vår. Men kanskje viktigst av alt – hvilke muligheter finnes etter endte studier?

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: