HjemIMAGEAKADEMIET - Fra...

IMAGEAKADEMIET – Fra drøm til bransje

Tekst og bilder: Imageakademiet

Med sin plassering i hjertet av Oslo i over 30 år er Imageakademiet Norges ledende skole innen utdanning av make-up artister.

Imageakademiet tilbyr to offentlig godkjente fagskoleutdanninger for de som ønsker en karriere som profesjonell make-up artist. Gjennom utdanningene jobber du med titalls profesjonelle make-up artister, modeller, fotografer etc. som til daglig jobber i bransjen. Gjennom oppdrag og utplasseringer i bransjen skaper du deg nettverk og bransjeerfaring allerede mens du er student.

Fagskoleutdanningene kan gjennomføres på fulltids dagskole og er godkjent for Lånekassen. Gjennom skolens samarbeid med Solent University i Southampton UK, vil du kunne bygge på med to år for å oppnå en Bachelor i sminke og styling.

MAKE-UP ARTIST FOR FASHION & BEAUTY
Utdann deg til makeupartist på et halvt år

Utdanningen til Make-up artist for Fashion og Beauty er designet for de som ønsker å jobbe innen mote- og skjønnhetsbransjen. I dette studiet lærer du make-up for brud, foto, fashion show, reklamefilm, TV, airbrush etc.

Mange av skolens tidligere studenter jobber for store merker som MAC, Urban Decay og Inglot. Studiet passer for de som kommer rett fra videregående skole, de som ønsker en tilleggsutdannelse eller et karrierebytte.

Make-up artist for Fashion & Beauty gjennomføres som 1/2 år fulltid og neste klasse starter 10. august.

Les mer om studiet
Last ned studieplanen
Søk studiet

MAKEUPARTIST
Hvis du vil jobbe med både skjønnsminke og spesialeffekt-sminke

I studiet til Makeupartist lærer du all forskjønnende makeup, slik som make-up for brud, foto, fashion/show, reklamefilm, TV etc.

I tillegg lærer du å skape illusjoner, som skadesminke, teatersminke, kroppsmaling etc.

Makeupartist-studiet gjennomføres over 1 år fulltid. Ved bestått studie går du ut som sertifisert makeupartist. Neste klasse starter 10. august.

Les mer om studiet
Last ned studieplanen
Søk studiet

OPPTAK
Rullerende opptak basert på formell- eller realkompetanse
Skolen har ikke søknadsfrist, men rullerende opptak. Dette betyr at skolen fyller klassene etter hvert som de får inn kvalifiserte søkere. Det er fortsatt noen ledige plasser i klassene som starter i august.

Du kan tas opp til skolen basert på formell kompetanse eller realkompetanse. Formell kompetanse betyr at du har bestått en godkjent linje på vgs. Realkompetanse er en helhetsvurdering basert på annen godkjent bakgrunn fra utdanning, jobb, verv, fritidsinteresser etc.

Mer informasjon om opptakskrav og opptaksprosess
Har du spørsmål?

Imageakademiet – Fra drøm til bransje
Start reisen denne høsten!

www.imageakademiet.no
Imageakademiet på Facebook
Imageakademiet på Instagram

E-post: info@imageakademiet.no
Tel: 22 11 03 03

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: