HjemInnovativ, bærekraft...

Innovativ, bærekraftig og med det nyeste innen teknologi

Tekst og bilder: Studier i Utlandet / Universidad Europea

NAAB akkreditert og ranket som en av Spanias beste arkitektutdanninger. Vi gir deg topp kompetanse til å løse verdens fremtidige arkitektutfordringer.

Universidad Europea vil gjennom «Learning by doing» gi deg kompetanse innenfor alle områder innen arkitektfaget. Du jobber profesjonelt fra dag 1 gjennom workshops og bygger kontinuerlig opp egne erfaringer i læringsprosessen.

Våre studenter vil også bli kjent med tverrfaglige team, som gir en omfattende opplevelse av byggeprosessen slik den er i det virkelige liv.

Se video fra UE Madrid Architecture her

Prisvinnende studie og spennende miljø
Arkitektstudiet er universitetets flaggskip og vinner av to internasjonale priser innen arkitektur og teknologi. Studiet byr på et spennende miljø med banebrytende teknologi og med det siste innen avanserte dataprogrammer. Hver student har tilgang til spesifikke modellverksteder innen ulike fagområder. Studiet er også NAAB Akkreditert. Du finner innholdet i programmet her

Praksis og spanskundervisning
Internship/praksis er en del av utdanningen og studentene blir utplassert i ledende spanske selskaper innen design og arkitektur. I løpet av de to første årene lærer du deg spansk, verdens nest mest utbredte språk. Universitetet sørger for tilstrekkelig opplæring, slik at du blir i stand til å gjennomføre internship/praksis, og kunne lese fag på spansk fra og med tredje året.

I de to første årene er all undervisning på engelsk. Fra og med tredje året er 85% på engelsk. UEM har også destinasjoner for utveksling i hele verden, fra Shanghai i øst til New York i vest.

Opptak og Søknad 

  • Opptak skjer fortløpende frem til august/september.
  • Kravene for opptak: Bestått studiespesialiserende vitnemål, engelsk test, personlighetstest og «Written Interview».
  • Skolepenger: 12.830 euro. Støttes av Lånekassen.

Send din søknad til: Inger@studieriutlandet.org for opptak NÅ.
Tel: 924 72 572

Norsk nettside: https://studieriutlandet.org/arkitekt/
Følg oss på Facebook: Studier i Utlandet

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: