Korte utdanninger – 4 av 5 i jobb innen seks måneder

Tekst og bilder: Treider Fagskoler 

Hvis du ønsker en rask vei til arbeidslivet uten mange år på skolebenken, bør du velge Treider Fagskoler. Hvis fokuset ditt er å få jobb etter endt utdanning, er Treider Fagskoler et godt valg. Velg blant hele 20 utdanninger.

treiderVåre jobbundersøkelser fra de to siste årene viser at 4 av 5 av våre uteksaminerte studenter er i jobb innen seks måneder etter endt utdanning. Av disse er 2 av 3 i jobb innen tre måneder.

VÅRE UTDANNINGER TILBYS MED FØLGENDE VARIGHET:

  • Ettårige utdanninger med praksis (fulltid – dagtid)
  • Halvårige utdanninger (fulltid – dagtid)
  • Halvårige utdanninger tilbys også som deltidsutdanninger på kveld over ett år (to kvelder per uke)
  • Nettutdanninger med oppstart 12. og 13. september – Medisinsk sekretær, Regnskapsmedarbeider, Saksbehandler og Nettverksadministrator.

STUDIESAMTALER 
Vår studie- og karriereveileder og våre studiekonsulenter tilbyr gratis studiesamtaler til deg som er usikker på ditt valg eller som ønsker mer informasjon om en eller flere utdanninger. Samtalen kan også avklare forhold som kvalifikasjoner, kompetansenivå og motivasjon.Vi er også opptatt av at du skal ha et best mulig utbytte av utdanningen basert på arbeidserfaring, tidligere utdanning og dine ønsker. En studiesamtale vil ofte sikre at du velger en utdanning som gir deg best muligheter for jobb.


treider
Studiestart fra 28. august 2017 – aldri for sent å søke – løpende opptak. Vi tilbyr utdanninger på dagtid (fulltid), kveldstid (deltid) og som nettutdanning. Vi har ledige plasser og det er ikke for sent å søke. Løpende opptak betyr at kvalifiserte søkere tas opp i den rekkefølge søknadene blir registrert. Det betyr at du kan søke helt frem til studiestart. Vær imidlertid oppmerksom på at sannsynligheten for å havne på venteliste øker jo senere du søker. Vi anbefaler derfor at du søker så snart du har bestemt deg.

Våre utdanninger er fordelt på åtte studiekategorier, som alle gir en kort vei til arbeidslivet:

treiderVårt hovedfokus er å videreutvikle og tilpasse dagens og morgendagens studietilbud, slik at de tilfredsstiller arbeidslivets krav. Dette medfører også at våre studenter er ekstra attraktive. Alle våre utdanninger gir deg en konkret tittel som du kan benytte i jobbsøkerprosessen. Undervisningen er klasseromsbasert og er tilrettelagt for personlig oppfølging og veiledning.

 

treider logo nyhetsbrevLes mer om oss på www.treider.no
Kontakt oss på 24 14 99 40 / post@treider.no

 


Les også om disse studietilbudene: