HjemKreativt hode søkes!...

Kreativt hode søkes! Er du ledig i høst?

Tekst: Bilder Nordic School of Photography

Kreativitet trenger variasjon og mangfold for å blomstre. Vi er nå klare for å gå i gang med høstens nye klasser med fotograf-studenter, men vil gjerne ha med deg som kan gjøre klassen komplett!

Har du en kreativ spire som aldri har fått utløp? Fascineres du av teknisk perfeksjon? Har du studert noe helt annet, og ønsker å påvirke verden? Eller er du frustrert fordi du aldri har funnet den rette veien i livet? Da vil vi ha med deg!

En toårig fotografutdanning lærer deg så mye mer enn å «trykke på knappen». Fotografi kan være en unik vei til å skape endring, til å uttrykke noe av verdi for andre – eller til å reise, treffe nye mennesker og høre nye historier.

Vår jobb er å gi deg verktøyene du trenger for å kunne uttrykke deg visuelt, og ruste deg til å møte arbeidslivet etter endt utdanning. Vi gjør dette gjennom en praktisk tilnærming til faget, hvor du får prøve deg i en rekke spennende fotografiske utfordringer, veiledet av ledende norske og internasjonale fotografer. Vi skal holde deg i hånden i begynnelsen – og pushe deg til å følge drømmen i slutten av studiet.

Foto: Einar Morønning

Mange lurer på om det egentlig er noen jobb å få som fotograf – ta en titt blant våre tidligere studenter og se hvor de er i dag! I tillegg kan vi også nevne at behovet for visuell historiefortelling har aldri vært større enn i dag, når vi henter all vår informasjon via nett, mobil og sosiale medier.

Har vi klart å vekke din nysgjerrighet? Book en studiesamtale, besøk oss på infomøte, les mer på våre nettsider, eller sikre din studieplass i dag – vi gleder oss til å høre fra deg!

PS: Traff vi ikke akkurat med denne utdanningen? Husk at vi også tilbyr Grunnutdanning i fotografi, Grunnutdanning i film og Visuell innholdsprodusent for nye medier! I tillegg har vi nettkurs og nettbaserte utdanninger – perfekt for deg som vil studere uten å flytte eller gå ut av eventuell jobbsituasjon.

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: