HjemDet lønner seg å han...

Det lønner seg å handle skolebøkene hos haugenbok.no

Tekst og bilder: haugenbok.no

Gode rabatter, lynrask levering og Norges beste kundeservice gjør at studentene strømmer til haugenbok.no i studiestarten.

En bokhandel å stole på! Norges mest veldrevne og tradisjonsrike nettbokhandel fosser frem i konkurransen om norske studenter.

– haugenbok.no tilbyr gode studentfordeler, bl.a. i form av rabatter og romslige betalingsløsninger som er veldig viktig for studentene. De ønsker ikke å bruke mer penger enn de behøver. Samtidig er vi Norges raskeste nettbokhandel. Hurtigheten er noe studentene legger stor vekt på når skolebøker skal kjøpes inn, sier Lars-Ove Hammer, leder for netthandel i VB Bok AS, eier av haugenbok.no.

KLIKK HER og se dine studentfordeler hos haugenbok.no

Hemmeligheten? God service
haugenbok.no har i en årrekke vært Norges ledende nettbokhandel i Norge. Fra å stå på egne bein ble nettbokhandelen kjøpt opp av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke i 2012, og har siden eskalert ytterligere i kundemasse og omsetning.

– Hvorfor tror du kundene velger haugenbok.no?
– Her jobbes det beinhardt hver eneste dag for at kundene skal være fornøyde. Dette har gitt oss svært lojale kunder over tid. I tillegg er service førsteprioritet. Kunden har hovedfokus, og særlig studentene. Vi vet hvor viktig det er at studiebøker kommer frem i tide – til en god pris, sier Lars-Ove Hammer.

haugenbok.no er best i bransjen
I 2017, for femte år på rad, ble nettbokhandelen haugenbok.no kåret til Norges best likte bokhandel blant norske forbrukere. Norsk Kundebarometer utfører årlig denne undersøkelsen og haugenbok.no har hvert eneste år tronet høyt over konkurrentene i bokbransjen når resultatene slippes. I 2015 ble den Volda-baserte nettbokhandelen kåret til best likte bedrift av alle bedrifter – uansett bransje.

– Vi er stolte og ydmyke over å ha Norges mest fornøyde kunder. haugenbok.no har lange tradisjoner med å ha sterkt fokus på kundetilfredshet og vi strekker oss langt for at hver eneste kunde skal få best mulig kundeservice, sier Lars-Ove Hammer.

Bla i kategorier og les mer om dine studentfordeler HER

Er du student? Gå ikke glipp av dine studentfordeler hos haugenbok.no:

  • Gode rabatter – på flere tusen norske skolebøker
  • Ingen pristillegg – alle våre betalingsalternativ er uten rente og gebyr
  • Gratis levering – ingen fraktkostnader
  • Raskest på levering. (Kilde: Synovate) Bøker som er på lager sendes samme dag som vi får din bestilling (ordren må plasseres før kl. 14.00).
  • Norges beste kundeservice i bokbransjen (Kilde: Norsk Kundebarometer 2017)

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: