HjemLyst å jobbe med noe...

Lyst å jobbe med noe kreativt? Studer motekonsulent og få et innblikk i en av verdens største bransjer

Tekst og bilder: SoFI – School of Fashion Industry

Klør det i fingrene etter å studere noe kreativt og litt utenom det vanlige? SoFi starter opp Motekonsulent allerede 28. januar, en utdanning som gir deg en innføring i hvordan det er å jobbe i moteindustrien!

Motekonsulent – 30 studiepoeng – halvt år heltid
Det er mange fordeler ved en fagskoleutdanning, blant annet jobber man mye praktisk og tett på bransjen man studerer. Dette gir deg en stor fordel når du skal søke jobb etter utdanning.

Motekonsulent er for deg som ikke er helt A4, og ønsker å utforske din kreativitet gjennom en variasjon av fagfelt! Du vil bli kjent med andre mennesker som har samme interesser som deg, og få muligheten til å lære av profesjonelle forelesere som jobber i moteindustrien!

Vil du være med å planlegge og style en fotoshoot i studio? Vil du lære mer om tekstiler og farger, og kunne forutse kommende trender? Ønsker du å jobbe med produkt og innkjøp, eller markedsføring innenfor motebransjen? Da er dette studiet definitivt for deg.

Kjenner du at du godt kunne lært ennå mer om motebransjen etter endt studie har du muligheten til å gå videre til vår toårige-utdanning Moteindustri.

Foto: Ole Martin Halvorsen / Styling: Moteindustri studenter
/ Hår/Make-up: Adam & Eva Akademiet // Art Complexion

Les mer om utdanningen her

Tidligere motekonsulent student Alexander Marthinsen driver F5 concept store – se intervju her

Les om tidligere motekonsulent student Rikke Nordby som valgte å studere videre

Studere videre?
Moteindustri – 60 studiepoeng – 2 år heltid
Lyst å gå ennå dypere inn i moteindustrien? Vårt toårige studie gir deg en grundig forståelse av en bransje som er i stor vekst i Norge!

Moteindustrien består av utrolig mange fagfelt, noe som gir deg muligheten til å forme din egen fremtid etter utdanning! Studiet tar for seg de fire største fagområdene innen mote, som er journalistikk & PR, markedsføring, styling og klesproduksjon.

Les mer om studiet og muligheten for å fordype seg her

Foto: Amalie Alvee Wiig / Design: Theresa Truc Pham

Motedesign – 60 studiepoeng – 2 år heltid
Har du en designerspire i magen? Vårt to-årig studie i Motedesign gir deg en grundig forståelse av design og produksjon av klær!

I tillegg til å utvikle søm-og designferdigheter, introduseres du til digitaliseringen innen klesproduksjon og design.

Du vil få veiledning innenfor programvarene CLO3D og Adobe, som hjelper markedet til å forkorte produksjonstiden betraktelig, og som gjør det lettere å for deg å virkelig utfordre og utvikle dine designferdigheter.

Les mer om studiet og muligheten for å fordype seg her

SoFI – School of Fashion Industry tilbyr seks utdanninger innen mote & interiør. Interessert i en utdanning hos oss? Book studiesamtale med en av oss, eller kom på våre månedlige åpne kvelder og få kreativt påfyll, omvisning på skolen og informasjon om våre studier! Du kan lese mer om skolen og våre utdanninger her.

Vi har felles søknadsfrist for alle våre 1-årige og 2-årige studieretninger innen mote, interiør og retail design 29. april, med oppstart 25. august. Deltid og nettbaserte utdanninger har rullerende opptak.

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: