HjemMange gode samtaler ...

Mange gode samtaler på utdanningsmessen i Fredrikstad

Det ble en jevn flyt av elever under årets Utdanning & Karriere i Fredrikstad. Til og med de siste kveldstimene på tirsdag summet det av gode samtaler.

Vi har snakket med et par av de som besøkte messen.

foto: Ta Utdanning

Marie og Tuva fra Tindlund ungdomsskole har vært på messa i litt over en time.

De fikk snakket med blant annet Forsvaret og folk fra studiespesialisering, restaurant og matfag, musikk/dans/drama og design og arkitektur.

De hadde på forhånd sett seg ut at de ville prate med disse og synes de fikk mye bra informasjon fra samtlige.

– Jeg liker å gå på messer og få snakket direkte med de som står på stand fremfor å lese om det på nettet, forteller Marie.

Tuva er enig og legger til at det er bedre på messe der man får høre studentene fortelle om studier med egne ord og egne erfaringer. Sammen oppsummerer de at de er veldig fornøyd med årets messe, og synes det er morsomt og lærerikt. 

Beste stand

Som alltid kåres messens beste stand, og i år ble det Restaurant og Matfag som stakk av med seieren.

Det var en rørt lærer på Kirkeparken skole som mottok diplomet. På spørsmål om hvorfor han tror nettopp deres stand vant, sier Are at det mest sannsynlig er fordi de har stått på og at folk ser de er realistiske når de jobber.

Beste stand: Restaurant og Matfag. Foto: Ta Utdanning

Merete, en annen lærer på Kirkeparken, mener også mye av grunnen er at de har dratt i samme retning i alle år på tvers av bedrifter, lærlingekompanier, skoler og fylker.

Vi gratulerer!

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: