Muligheter ved Universitetet i Oslo!

Tekst og bilder: Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo er Norges best rangerte universitet, med et solid og bredt studietilbud. Det gjør at du som UiO-student kan utforske muligheter underveis i studiene, og få en utdanning for fremtiden.

Velkomstsermoni for nye studenter på Universitetsplassen 2015
Hver høst arrangerer UiO en velkomstseremoni på Universitetsplassen for alle nye studenter og fadderne deres.

Hva vil det egentlig si å velge smart?
Ingen vet hvordan verden ser ut om 10 år. Bare de siste årene har det skjedd så store endringer i arbeidsmarkedet at ingen helt sikkert kan si hvilken kompetanse som vil bli mest etterspurt i fremtiden.

Det eneste vi vet sikkert er at samfunnet vil trenge mennesker som kan løse komplekse problemstillinger, som kan tenke både kritisk og kreativt, og som kan koble kunnskap fra flere fagområder. Denne kunnskapen får du på Universitetet i Oslo.

uio-bilde-mindre1
Universitetsbiblioteket er Norges største fagbibliotek.

Kunnskap rett fra kilden
På UiO får du kunnskap rett fra kilden, gjennom forskningsbasert undervisning fra forskere som er i verdenstoppen på sine felt. Uansett hva du studerer på UiO, får du både en unik faglig kompetanse og akademiske ferdigheter som vil være nyttige i mange jobber. Hos oss får du verktøyene du trenger for å tilegne deg ny kunnskap, og bruke kunnskapen på riktig måte.

Studer der det skjer!
logo-bildeÅ studere i Oslo er en fantastisk mulighet til å benytte seg av landets mest mangfoldige kultur- og samfunnstilbud, med nærhet til mange av samfunnets fremste organisasjoner og institusjoner. Som UiO-student har du også nærhet til utlandet. Ikke bare vil du ha medstudenter fra hele verden så vel som hele Norge. Du kan også ta ett eller to semestre i utlandet gjennom en av våre 800 utvekslingsavtaler!

Enten du drømmer om å finne en løsning på klimautfordringene eller bygge en robot som kan lære deg kinesisk, om du vil forebygge terror eller lage en app som revolusjonerer hverdagen, så får du kunnskapen du trenger på UiO. Bli kjent med våre studier på www.uio.no 

logo