HjemFortell om studietil...

Fortell om studietilbudet deres til et stort antall mottakere over hele landet!

Ta Utdanning nyhetsbrev sendes til et stort antall ungdom og studenter over hele landet hver måned. Dere kan nå denne store målgruppen med en annonse eller artikkel i nyhetsbrevet – eller med deres eget nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet har et seriøst og variert innhold med artikler og annonser om utdanning, karriere, studier og studentliv. Bestill artikkelplass og / eller annonseplass – eller deres egen nyhetsbrevutsending.

Mottakere i deres målgruppe
Mottakerne er ungdom som har besøkt våre utdanningsmesser de siste årene (elever fra videregående skole, ungdomsskole og folkehøgskole, vernepliktige, studenter med flere). Dette er svært relevante mottakere for alle som vil formidle informasjon til ungdom i alderen 16-25 år.

Planlegg rekrutteringen i forkant 
Det er mulig å forhåndsbestille plass for kommende nyhetsbrev, inkludert nyhetsbrevene som sendes ut i høysesongen for rekruttering i januar – april. Vi gir gode rabatter ved deltakelse på flere nyhetsbrev, og setter gjerne opp pakketilbud.

Oppnå maksimal synlighet med deres eget nyhetsbrev
Med deres egen nyhetsbrevutsending når dere alle mottakerne med informasjon kun om deres studietilbud. Vi setter opp og sender ut nyhetsbrevet, og bidrar gjerne med tips til innhold og utforming. Se eksempel på et tidligere sendt nyhetsbrev her.

Gode priser i mai – desember
Vi tilbyr gode priser på nyhetsbrevene som sendes ut i mai – desember. Her er det mulig å sikre seg sentrale plasseringer.

Ta kontakt for info eller pristilbud
Se eksempel på nyhetsbrev
Praktisk informasjon

BESTILL PLASS HER

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: