HjemNoroff har ledige st...

Noroff har ledige studieplasser

Tekst og bilder: Noroff

Har du ikke sikret deg studieplass til høsten ennå? Hos Noroff finner du ledige studieplasser.

Det er ikke for sent å søke studier med oppstart til høsten. På Noroff er det ledige studieplasser i Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand. Studiene har løpende opptak, som gjør at man kan få svar raskt og dermed sikre seg studieplass til høsten. Ved Noroff nettstudier er det alltid ledige studieplasser.

Noroff tilbyr 22 fremtidsrettede studier innenfor teknologi og digitale medier. Alle studieløp er utviklet i tett samarbeid med næringslivet. 

– Vi jobber kontinuerlig med å skape relevante utdanninger tilpasset en digital og teknologisk fremtid, sier rektor ved Noroff høyskole, Beathe Due.

Hun fortsetter:

– Gjennom utdanningen får studentene relevante utfordringer med klasseromsundervisning, gjesteforelesninger, selvstudium og nært samarbeid med bransjene. Våre studieplaner gjenspeiler morgendagens digitale behov. Blant studiene våre finner man frontend-utvikling, UX- og grafisk design, 3D-studier, IT- og cybersikkerhet, digital markedsføring, og film- og musikkproduksjon, for å nevne noen. 

Kraftig vekst
Noroff tilbyr studier på høyskole- og fagskolenivå, med campuser lokalisert i Stavanger, Kristiansand, Bergen og Oslo. De fleste studiene finnes også som nettstudier. 

Noroff har for sjette år på rad satt søknadsrekord, og har derfor utvidet antall studieplasser på en rekke studier i år. 

– I Kristiansand og Bergen dobler vi kapasiteten i forbindelse med flytting til nye campuser. Kristiansand får ny campus før studiestart i august, og Bergen får ny campus i november. I Oslo utvider vi også campusarealet, forteller Aage Alexander Foss, rektor ved Noroff Fagskole.

Til høsten ventes over 3700 studenter hos Noroff, med oppstart 16. og 17. august. Noroff nettstudier har oppstart fire ganger i året: i august, oktober, januar og mars. Du kan allerede nå sikre deg studieplass til opptaket som passer deg best.

Alle Noroffs studier er NOKUT-akkreditert og godkjent for lån og stipend i Lånekassen. Du kan lese mer om våre fremtidsrettede studier her.

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer deg? Det kan vi hjelpe deg med! Hos Noroff tilbyr vi gratis studieveiledning. Ta kontakt med en av våre studieveiledere i dag!

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: