HjemUniversiteter var sa...

Universiteter var savnet på utdanningsmessa i Halden!

Nok en utdanningsmesse i Halden er ferdig. Gangene på Høgskolen i Østfold har vært fylt av elever fra ulike skoler i Østfoldområdet som ønsket å snakke med utstillerne om jobb og utdanning.

Vi har snakket med noen av de besøkende.

Maria og Hedda fra Askim videregående skole har vært på messa i ca 45 minutter og synes tilbudet er bra. De kom til messa åpen for å prate med alle, men det var likevel en utstiller som pekte seg ut interessant for de begge og det var Folkehøgskolene i Norge. De begge vurderer folkehøgskole etter videregående og de har nå en litt bedre oversikt over mulighetene der. Maria kunne også tenke seg å studere i Forsvaret og tenker å ta en prat med de etterpå.

En annen ivrig elev vi snakket med var Rakel fra Hoppern ungdomsskole. Hun var også på utdanningsmessa i Fredrikstad, men synes det var veldig nyttig å være på messa her med flere skoler som representerer høyere utdanning. Både Rakel og venninna savnet NTNU og Veterinærhøgskolen her. De ønsker begge å studere medisin, men er åpen for hvor. De har derfor snakket med noen av utlandsutstillerne på messa.

Vi ønsker de alle lykke til videre med valget.

Beste stand utdanningsmessen i Halden 2018

I år som i fjor har utstillerne kåret beste stand og nok en gang ble det Forsvaret som vant denne tittelen med klar seier!
De mener selv de skiller seg ut fra de andre standene som til tider kan verre litt like. De tror også at det at de er så mange representert på standen gir et bra inntrykk.

Vi gratulerer!

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: