Ny landingsside for besøk

HjemNy landingsside for besøk

Velkommen til Norges største utdanningsmesse
– Utdanning & Karriere 2024

Hvilke studier burde man velge? Og hvilke muligheter finnes egentlig for meg? På utdanningsmessen får du svar! Her finner du et svært bredt utvalg av utdanning- og karrieremuligheter både i inn- og utland, samlet på ett og samme sted.

Messen er helt gratis for alle å delta på, uansett om du skal søke studier, vurderer det eller bare er nysgjerrig på hva som finnes av muligheter der ute.

Her kan du snakke med studenter fra alle norske universitet og et bredt utvalg representanter fra høgskoler, fagskoler, Forsvaret, folkehøgskoler, videregående skoler, opplæringskontor, Lånekassen, studier i utlandet, bedrifter og organisasjoner.

Vi tilbyr også spennende inspirasjonsforedrag med innlegg fra både utstillere og andre aktører.

Klikk på de ulike byene for å lese mer om arrangementene

Digital messe – delta direkte fra din mobil eller PC

I tillegg til de fysiske messene som arrangeres i 9 byer over hele Norge arrangerer vi også digital messe 1. november 2023 og 20.mars 2024!

Det digitale tilbudet skal være et godt alternativ for de som ikke har mulighet til å reise på messe – men er også et nyttig verktøy før- og etter et fysisk messebesøk. Chat, se filmer, les og bli inspirert!

13. September 2023 har vi KICK OFF i den digitale messen med spennende livesendinger for å sparke i gang utdanningsvalget. Mer info kommer.

Få mest mulig ut av besøket

Viste du at 1 av 5 ender opp med å bytte studier? (kilde:SSB) Valget er ikke lett, og mye kan forandrer seg med årene. Likevel tror vi du er ett steg nærmere mål dersom du legger ned tid i å utforske hvilke muligheter som finnes for deg.

 1. Forbered deg
  Når du melder deg på en messe, får du også tilgang til den digitale messen. Her kan du lese om utstillerne og forberede deg før besøket til den fysiske messen. Hvilke interesser har du og hva er du åpen for å finne ut mer om?
 2. Vær nysgjerrig og la deg inspirere!
  Still alle spørsmål du måtte ha – husk at ingen spørsmål er dumme!
  Ta gjerne en ekstra runde rundt i messehallen og besøk stands du kanskje ikke kjenner til. Hva om du oppdager noe spennende du ikke hadde tenkt på?
 3. Søk mer informasjon
  Ikke legg messen bak deg med en gang – her er det mange inntrykk, men når du først er i gang med tankeprosessen er det lurt å fortsette i håp om å lande på ett eller flere alternativ. Søk på nettet, bruk digitalmessen og les deg opp!

Se mer info om arrangementene her

Besøk utdanningsmessen med klassen din

Vi inviterer alle ungdom- og videregående skoler på våre messer. Snakk gjerne med din rådgiver for å få vite om din klasse er påmeldt.

Lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt med oss: info@tautdanning.no
(+47) 47 75 88 00