Ny landingsside for rådgivere

HjemNy landingsside for rådgivere

La dine elever delta på Norges største utdanningsmesse – Utdanning & Karriere 2024

Her får dine elever utforske sine fremtidige muligheter på egne vilkår. Utdanning & Karriere er en komplett informasjonspakke samlet på ett sted. På messen får dine elever informasjon om og kan snakke med studenter fra alle norske universitet. De får også møte et bredt utvalg representanter fra:

  • Høgskoler
  • Fagskoler
  • Folkehøgskoler
  • Internasjonale universitet
  • Forsvaret
  • Videregående skoler
  • Opplæringskontor
  • Bedrifter

Messens ABC – slik deltar dere på Utdanningsmessen:

A) Meld på din skole
Gå til påmeldingsskjemaet og meld dine elever på messen dere ønsker å delta på (se kart). Du får tilsendt en e-postbekreftelse med en unik registreringslenke etter innsendt skjema.

B) Elevregistrering
Bruk den unike lenken du har fått tilsendt og informer dine elever om å registrere seg for å hente inngangsbillett og innlogging til den digitale messen (tilbud for alle).

C) Forbered elevene og delta på messe
servicesiden finner du informasjonsmateriell til elevene, instruksvideoer, foredragsprogram, hallkart, utstillerliste og plakater. Du kan også bruke den digitale messen i forberedelsen sammen med elevene.

Utdanning & Karriere 2023/2024

Messen arrangeres i 9 byer over hele landet i januar og februar, samt digitalt i november (2023) og mars (2024). Utdanningsmessen er det eneste tiltaket innenfor karriereveiledning som tilbyr et så bredt utvalg av muligheter for elever og studiesøkende over hele landet.  Sett av litt skoletid og gi elevene dine tilgang til en komplett pakke med informasjon og arrangement som hjelper dem i gang med utdanningsvalget.

Digital deltagelse – et tilbud for alle

Vi gjør det nå enklere å gi flere elever anledning til å delta på utdanningsmesse!  Det digitale tilbudet skal være et godt alternativ for de som ikke har mulighet til å reise på messe – men er også et nyttig verktøy før- og etter et fysisk messebesøk.

Når elevene besøker messen fra sin pc eller mobil, kan de chatte med studenter og andre representanter når messen er live 1. november (2023) og 20. mars (2024). Her kan de også få meg seg nyttige livesendinger fra et stort utvalg utstillere. På standene i den digitale Messehallen har elevene tilgang til en stor mengde informasjon om utstillernes programmer og tilbud.
Les mer 

Digital KICK OFF 13. september
HEADER // «Hva skal du studere?”

Vi hjelper elevene i gang med studievalget

På utdanningsmessen vil elevene få delta på spennende foredrag som retter seg mot både ungdomsskole, yrkesfag og studieforberedende. Eksempel på tema som er med i foredragsprogrammet er Fremtidens arbeidsmarked, Bli kjent med Forsvaret, Økonomi og finansiering for elever og studenter, Valg av videregående skole, Høyere yrkesfaglig utdanning og Universitetene i Norge. Fult program publiseres på våre hjemmesider i løpet av høsten.

Rådgiverportalen

Alle som melder på en skolegruppe vil få en egen innlogging til den digitale rådgiverportalen. Portalen er et nyttig verktøy for oppfølging og veiledning av elevene i forbindelse med messebesøket. Ta gjerne kontakt for mer info og tilgang.

Rådgiverforum Norge anbefaler utdanningsmessene

Ta Utdanning er hovedsamarbeidspartner til Rådgiverforum Norge. De mener at konseptet til Ta Utdanning er et meget godt tilbud til elevene. Her blir elevene på en god måte presentert for det totale tilbudet. De anbefaler skolene å delta og bruke dette som en del av elevenes karriereveiledning.

Serviceside for rådgivere

På vår serviceside har vi samlet alt av praktisk og nyttig informasjon for deg som skal ta med elever på messe.

Se mer info om arrangementene her

Lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt med oss: info@tautdanning.no
(+47) 47 75 88 00

Aktuelt

Møt Nord Universitet på utdanningsmessen i Bodø og Trondheim

Her kan dine elever få god innsikt i utdanningene som tilbys ved universitetet, og få svar på sine spørsmål fra studenter og representanter på stand....

«Vi sikrer god kunnskap om alt elevene ønsker svar på»

Hanna og de andre studentene vil stå klare til å møte elevene deres på utdanningsmessene, og de ser frem til å svare på spørsmål og dele av sin kunns...

Møt UiS på utdanningsmessen i Stavanger og Bergen

Her kan dine elever få god innsikt i utdanningene som tilbys ved det populære universitetet, og få svar på sine spørsmål fra studenter og representan...

Møt Universitetet i Sørøst-Norge på utdanningsmessen i Sandefjord

Her kan dine elever få god innsikt i utdanningene som tilbys ved det lokale universitetet, og få svar på sine spørsmål fra studenter og representante...

Møt Brann- og redningsskolen på utdanningsmessen i 2024!

Et nytt og unikt fagskoletilbud som har skapt engasjement blant ungdommene. Nytt utdanningsløp for brann- og redningspersonell åpner i janua...

Møt Nasjonal rekruttering til lærerutdanning på utdanningsmessene i Bergen, Bodø og Tromsø

Norge trenger flere lærere! På utdanningsmessene i Bergen, Bodø og Tromsø får dine elever møte representanter og studenter fra barnehage- og grunn...