HjemNye studiemuligheter...

Nye studiemuligheter for deg i Australia og New Zealand

Tekst og bilder: SONOR Study Outside Norway

Vi er stadig på leting etter nye muligheter for deg – og i den sammenheng kan vi nå presentere et par nye samarbeidsskoler University of South Australia (UniSA) og Victoria University of Wellington, godt plassert i henholdsvis Australia og New Zealand.

Du skal i gang med å velge studier, men hva skal du velge? Realfag, kreative fag, helsefag – uansett hva som frister for deg er valgmulighetene mange. For oss i SONOR er det utrolig viktig at du som framtidig student har best mulig studiealternativer rundt om i verden. Velger du å søke til et av våre samarbeidsuniversitet, kan du være trygg på at du får en god utdanning.

Begge universitet tilbyr et bredt spekter av fag og studiemuligheter. Som breddeuniversitet tilrettelegger begge for muligheter for deg som ser etter en bachelor, master eller PhD. Begge tilrettelegger også for utveksling fra norske studiesteder et semester eller to, samt frittstående semester om du søker et friår eller semester for å undersøke litt ulike fagretninger.

Under kan du lese litt om hvert av universitetene. Du kan også ta kontakt med oss, for å undersøke dine muligheter ved disse eller noen av våre andre samarbeidsuniversiteter.

University of South Australia

  • UniSA har vokst fram av South Australia School of Art som ble etablert så tidlig som i 1856.
  • Universitetet er rangert som topp femti i verden av alle universitet som er under 50 år.
  • Her finner du over 35,000 studenter, blant de over 6,500 internasjonale studenter, og over 220,000 alumni.
  • UniSA har over 30 forskningssentre og fagkonsentrasjoner, samt to ledende forkningsinstitutt i UniSA Australian Cancer Research Institute og Future Industries Institute.
  • Universitetet setter innovasjon og entreprenørskap i førersetet og kaller seg derfor for Australia’s University of Enterprise.

Victoria University of Wellington

  • Rangert blant verdens 250 høyst rangerte universitet (QS World University Rankings)
  • Universitetet publiserte i 2018 2178 forskningsartikler, mer enn noe annet universitet på New Zealand.
  • Med sin topp 250 rangering er universitet blant verdens 2% høyst rangerte. De er imidlertid blant verdens 1% høyst rangerte innenfor hele 19 fagområder!
  • Wellington School of Business and Government er en trippelakkreditert businessskole med akkrediteringer fra EQUIS, AACSB og AMBA.
  • Totalt 22,000 studenter. Blant disse over 3,600 internasjonale studenter fra hele 116 land!

Finn ut mer om universitetene på våre sider – eller ta kontakt med oss for gratis studieveiledning.


Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: