NYHET! Klinisk Master i Psykologi ved European University Cyprus.

Tekst og bilder: Studier i Utlandet, Inger Mørken

Undervisningsspråk engelsk. Opptak NÅ for oppstart denne høsten.

studier i utlandet European University Cyprus nyhetsbrev 2016 augustKlinisk Master i psykologi
European University Cyprus tilbyr en 2- årig Master i klinisk psykologi. Dette Masterprogrammet er det offisielle Master of Science degree i Psykologi, som gir studenten lisens til å arbeide som autorisert Psykolog på Kypros.  Finn detaljert programoversikt over Masterprogrammet her.UEC tilbyr også en Psykologi Master i Counselling (rådgivning/ utdanning) se detaljert program i den samme linken ovenfor.


Litt om Universitetet
Universitetet er rangert som QS TOP UNIVERSITIES. QS Stars er en ranking blant de mest prestisjefylte universiteter i USA, Canada og Europa. UEC er en del av Laurente universitetskjede, som også Universidad Europea Madrid er en del av. Kjeden består av 80 campus i 28 land. Studentmassen ved UEC 5700 studenter fordelt på Bachelor, Master og Doktorgrads nivå. Universitetet er svært stolt av å ha to Nobel pris vinnere i sin stab; Kjemi i 1988 og Medisin i 2009.

studier i utlandet European University Cyprus nyhetsbrev 2016 augustOpptak , Skolepenger og undervisningstimer 
Bestått Bachelor i Psykologi.  Med søknaden må følge: Ditt offisielle vitnemål sammen med en engelsk oversettelse, pass og anbefalingsbrev. All opptak foregår gjennom inger@studieriutlandet.org. Jeg sender dere søknadsskjema og nødvendig info. Jeg hjelper dere gjennom hele søknad og opptaksprosessen. Det to-årig programmet koster 17.700 euro totalt. Det støttes av Lånekassen. Antall undervisningstimer pr uke: 15 t


Andre programmer ved EUC 

Bachelor i psykologi- 4 årig
Marketing, Communication and Social Media
Management and Leadership
Medisinutdanning 

studier i utlandet European University Cyprus nyhetsbrev 2016 augustSkolepenger 8.400 euro pr år og 15 undervisningstimer i uken, unntatt medisin som er dyrere. Sammen med søknad, sendes ditt vitnemål fra v.g skole (på engelsk), samt pass. Ta kontakt medinger@studieriutlandet.org for søknadsskjema og mer informasjon.

 

Her finner du Engelsk studieprogram og Internasjonal studieguide.
FB EUC: facebook.com/EuropeanUniversityCyprus
FB Studier i Utlandet:  facebook.com/pages/Studier-i-Utlandet/    

studier i utlandet European University Cyprus nyhetsbrev 2016 august logo

studier i utlandet European University Cyprus nyhetsbrev 2016 august