HjemNyhet! Medisinstudie...

Nyhet! Medisinstudier på engelsk – Katowice i Polen!

Tekst og bilder: Studier i Utlandet

Academy of Silesia åpner nå opp medisinutdanning på engelsk. Les mer informasjon om skolen, opptakskrav og hvordan vi hjelper deg med søknadsprosessen her! 

Byen Katowice i Polen. Foto

Academy of Silesia i Katowice

Academy of Silesia Katowice i Polen, tilbyr nå medisinstudier 100% på engelsk. Dette er et helt nytt tilbud. Skolen har undervist i medisinstudier på polsk siden 2018, og utvider nå tilbudet også for internasjonale studenter med medisinstudier på engelsk. Det medisinske fakultet er sammensatt av anerkjente og høyt kvalifiserte vitenskapelige professorer og forskere, som er ledende spesialister på sitt felt.

Academy of Silesia har et sterkt fokus på praksisorientert læring, og gir deg som student mange muligheter til å få praktisk erfaring ved kliniske laboratorier, diagnostiske verksteder, sykehusavdelinger og poliklinikker. Gjennom praksistimene er hver student forpliktet til selvstendig å utføre medisinske tester spesifisert i læreplanen under direkte tilsyn av en assistent som leder treningstimene.

For å søke må du ha endelig vitnemål. Du må også ha et engelsknivå tilsvarende B2. Dette oppnår du enten ved å ta en av de offisielle testene TOEFL/Cambridge, eller universitetets egen engelsk test.
Det er ikke spesifikke fagkrav for å søke/komme inn, men hvis du ikke har biologi og ett av de andre tre realfagene (enten kjemi, biologi, eller fysikk), må du ta en multiple choice test innenfor kjemi/biologi. Universitetet ønsker internasjonale studenter, og vil derfor ikke sette høye fagkrav/scorekrav for dette studiet de første to opptaksårene. Søknadsprosessen åpner 9. mai!

European University Cyprus & Frankfurt

European University of Cyprus er kjent for sin medisinutdanning. De har to nobelprisvinnere i kjemi i sitt fakultet. De har nå også åpnet medisinutdanning i Frankfurt.
Undervisningen holder en høy kvalitet og kan flagge med splitter nye fasiliteter, som tiltrekker seg akademikere og studenter fra hele verden. EUC kan skilte med et moderne «simulation hospital» og klinisk praksis allerede fra første studieår.  

Studiet tar 6 år og alt er på engelsk. For å søke trenger du 4.5 i karaktersnitt, biologi og et av de tre andre realfagene. Det er 140 studieplasser på Cyprus og 90 i Frankfurt. Søk nå!

Medisinstudenter i det simulerte syklehuset. Foto

Semmelweis University i Budapest

Ungarn er også kjent for å tilby førsteklasses medisinsk utdanning til internasjonale studenter. De har en lang tradisjon for å utdanne medisinske fagpersoner, og har noen av de beste medisinske skolene i Europa.

Som student ved Semmelweis har du også muligheten til å utforske Ungarns rike kultur og historie. Medisinutdanningen er på 6 år hvorav alle er på engelsk. Semmelweis samarbeider med Stavanger Universitetssykehus, så der har du mulighet for å ta ditt 6. og siste praksisår.
Egen Entrance test; Multiple Choice test innenfor fagene kjemi, biologi og engelsk, samt intervju med en professor. Studiet starter i september og du kan sende inn din søknad nå.

Fasaden av Semmelweis universitet. Foto

UMCH i Hamburg

UMCH er kjent for sin innovative tilnærming til medisin. UMCH i Hamburg er den tyske grenen av statsuniversitet i den rumenske byen Targu Mures.

Medisinutdanningen er på 6 år og alle år på engelsk. Entrance test; multiple choice test (engelsk og biologi/kjemi) og intervju hvor motivasjonen din er viktig. Universitetet tilbyr også forkurs i biologi, kjemi og fysikk. Studiet starter i oktober og du kan sende inn søknad nå.

Kontakt Studier i Utlandet for mer informasjon og hjelp til søknadsprosessen:

inger@studieriutlandet.org /924 72572

Studier i Utlandets nettside – medisin

Norsk nettside

Følg oss på Facebook

Instagram Studier i Utlandet

Studier i Utlandet logo
Academy of Silesia. Logo

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: