HjemØnsker du en spennen...

Ønsker du en spennende karrière innen helse? Bli naprapat!

Tekst og bilder: Naprapathögskolan

Naprapathögskolan i Stockholm er den største høgskolen i Norden innen avansert manuell medisin. Søk til Naprapathögskolan du også!

En utdanning for deg som vil jobbe med mennesker og helse.
Behovet for naprapater er stort ettersom mange får vondt i muskler eller ledd i løpet av livet, noe som naprapaten er spesialist på å behandle. Som naprapat kan du arbeide innen helsetjenesten, bedriftshelsetjenesten, idrettsbevegelsen og med folkehelse.

Naprapathögskolan i Stockholm er Nordens største høgskole i avansert manuell medisin. Skolen har ca. 130 studenter fra Norge som gjør den til den mest populære utdanningen i Sverige for norske studenter! Utdanningen er 4-årig og gir rett til lån og stipend fra Lånekassen.

Søknadsfristen for høstsemesteret 2022 er 9. mai. Søk her! 

Hva er naprapati?
Naprapati innebærer å diagnostisere, behandle og rehabilitere smertetilstander og funksjonelle problemer i ledd og muskler. Behandlingen bygger på ortopedisk medisin kombinert med god kunnskap om bevegelsesapparatets oppbygning og funksjon. Naprapatene gir helsefremmende og effektiv manuellbehandling av muskel- og leddplager. Naprapatene er i stor grad engasjert i klinisk arbeid med direkte pasientbehandling, og er selvstendige i diagnostikk, undersøkelse, behandling og forebygging av biomekaniske feilfunksjoner og smertetilstander i muskel- og leddsystemet. Naprapater er i dag den største gruppen innen avansert manuellmedisin i Norden.

I Norge, Sverige og Finland finnes det drøyt 2000 naprapater. I dag er det nærmere 500 naprapater i Norge. Naprathögskolan er nordmenns favorittskole i Sverige! Blant 673 norske som studerer i Sverige går 134 av disse på Naprapathögskolan i Stockholm. Det gjør Naprathögskolan til den mest populære utdannelsen i Sverige for norske studenter.

Vil du vite mer om naprapati?
Besøk Naprapathögskolans nettside
eller ta en titt på denne filmen fra Norges Naprapatforbund. 

Naprapatutdannelse
Alle norske naprapater er utdannet ved Naprapathögskolan i Stockholm, et fireårig heltidsstudium. Unikt for Naprapatutdannelsen er at du allerede fra andre semester tar imot egne pasienter ved Naprapathögskolans klinikk, under veiledning av autoriserte naprapater. Den omfattende kliniske praksisen gjør deg både trygg og sikker i din blivende yrkesrolle som naprapat. Som student får du også delta i den kliniske forskningen som drives ved høgskolens klinikk i samarbeid med Karolinska Institutet i Stockholm.

Besøk oss på åpent hus 14. mars!
På åpent hus får du møte studenter, lærere og ansatte ved Naprapathögskolan som forteller om utdanningen og om hvordan det er å jobbe som naprapat. Velg selv om du vil være tilstede fysisk, eller delta digitalt den 14. mars kl. 18.00. Meld deg på her!

Har du spørsmål? Kontakt oss for mer informasjon!
E-post:
linda.ladenstedt@nph.seTel: +46 08-16 01 20
https://naprapathogskolan.se/

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: