Ønsker du en tidsriktig moteutdanning? Det er fortsatt mulig å søke!

Tekst og bilder: SoFI - School of Fashion Industry 

Har du drømt deg bort i motemagasiner og blitt inspirert av fargesammensetninger? Har du lurt på hvorfor nesten alle de store kjedene ble inspirert av 70-tallet denne og forrige sesong? Ønsker du å lære mer om hvordan mekanismene innen mote og trend fungerer?

sofi-ta-utdanning-2a270x364Hos oss kan du lære mer om mote som kreativt uttrykk og kommersielt produkt. SoFI – School of Fashion Industry tilbyr tre moteutdanninger i hjertet av Oslo.

Vi har som mål å tilby kreative utdanninger med solid forståelse for de kommersielle mulighetene i tett samarbeid med viktige bransjeaktører.

Hos oss på SoFI kan du velge mellom tre ulike moteutdanninger:

Motedesign
Motedesign er en toårig utdanning med et fremtidsrettet fokus. Programmet undervises av profesjonelle bransjeaktører og fokuserer på at du skal utvikle din kreative stemme og kan sette denne inn i en kommersiell kontekst. Les mer om Motedesign her.

sofi-ta-utdanning-nettside-270x364Moteindustri

Moteindustri er en toårig utdanning som fokuserer på fire kjerneområder: Styling, Produksjon, Mote og markedsføring samt Motejournalistikk og PR. I løpet av utdanningen vil du lære hvordan moten fungerer som kommersielt og kreativt produkt. Foreleserne er profesjonelle aktører fra bransjen som bidrar til at utdanningen er oppdatert og nært opp mot de arbeidsoppgavene som kan møte deg etter endt utdanning. Les mer om Moteindustri her. 

Motekonsulent
Motekonsulent er en kortere moteutdanning der du får innføring i kreative teknikker og styling. I tillegg får du et innblikk i mote som kommersielt produkt og hvordan denne reflekterer samtiden. Utdanningen passer som et supplement til annen utdanning eller for deg som ønsker å lære mer om mote. Utdanningen tilbys som fulltidsutdanning på dagtid over ett semester eller som deltidsutdanning over to semester på kveldstid.  Les mer om Motekonsulent her.

 logo-sofi-costume