HjemOPPLEV VERDEN MED EF...

OPPLEV VERDEN MED EF I 2020

Tekst og bilder: EF Education

EF er verdens største utdanningsorganisasjon med skoler i 22 land over hele verden. Vi tilbyr alt fra språkreiser på ungdomskolen, utveksling på videregående og språkkurs/studier etter videregående. Med EF kan du oppleve verden i 2020! Les om alle våre destinasjoner her: www.ef.no

Språk i utlandet med EF:

Er du klar for en opplevelse for livet? Lære deg å sure i Costa Rica? Hopp i det krystallklare vannet i Blue Lagoon på Malta? Ta et internship i Sydney? Med EF er mulighetene mange, og det er du som bestemmer hva din opplevelse med EF skal innebære. Kombiner din drømmereise samme med språklæring og nettverksbyggingen med andre EF studenter fra hele verden!

Hvilke av våre 52 destinasjoner og 12 språk vil du bli bedre kjent med? Les mer her.

Les mer om hvordan våre studenter har hatt det på tur med EF her.

Utveksling på videregående med EF:

Er du klar for å oppleve DRØMMEÅRET i utlandet? Reis på utveksling i VG2 for å oppleve nye steder, nye mennesker, nye kulturer og nye språk. Det er en stor avgjørelse, men våre elever vil fortelle deg at det er mer enn verdt det. Vi har to ulike utvekslingsprogrammer hos EF. Med EF Academy kan du velge om du vil reise til California, New York eller Oxford, der du går på en internasjonal skole og bor på campus. Med EF High School Exchange Year kan du reise til USA, Storbritannia eller Irland, der du bor i en vertsfamilie og går på en lokal high school. Det er enkelt å få VG2 godkjent gjennom begge programmene, og det er støttet av lånekassen. Uansett hvilket program du velger vil du få en uforglemmelig opplevelse. Ler mer her.

Kom og møt oss på utdanningsmessene i januar og februar 2020!

Bestill en gratis brosjyre HER.

EF Education First
Tlf: 22 33 66 85
E-post: 
info.norge@ef.com

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: