Er du opptatt av trening, helse og kosthold?

Tekst og bilder: Akademiet For Personlig Trening

Da kan dette være DIN mulighet til å ta en utdanning som gjør at du kan leve av din lidenskap!

Trainer helping womanArbeidsmarkedet for Personlig Trenere er fremdeles i vekst og det er i dag stor etterspørsel etter utdannede Personlige Trenere. Siden oppstart i 2005 har Akademiet For Personlig Trening utdannet opp mot 4000 Personlige Trenere og vi anser utdanningen som den mest komplette på markedet i dag.

Utdanningen i de største byene i landet, samt Miami nå i sommer
AFPT har oppstart av Personlig Trener utdanning i Oslo, Bergen og Stavanger nå i vår, Oslo og Miami, USA i sommer, Oslo, Drammen, Bergen, Stavanger, Tromsø, Kristiansand, Fredrikstad og Trondheim rett over sommeren – er du markedets neste Personlige Trener?

Det tilbys nå 30 studiepoeng på Personlig Trener standard studiet i Oslo og i Drammen.

Utdanningen gir deg all nødvendig teori og praktisk kunnskap fra emner som grunnleggende anatomi, via treningslære og ernæring til salgs- og coachingkunnskap. I tillegg får du kompetanse på alle de ulike treningsmetodene som er aktuelle i dagens marked.

Du kan velge å ta utdanningen på tre ulike måter;

  • Standard; over 10 helger (fredag kveld, lørdag og søndag)
  • Flex; delvis nettbasert og fire helger undervisning (fredag kveld, lørdag og søndag)
  • Intensiv; hver dag i underkant av fire uker (noen fridager inkludert)

Samme studie, samme materiale, samme pensum, men ulike måter for gjennomføring, slik at DU kan gjennomføre på den måten som passer deg best. Les mer her

Vurderer du å utdanne deg til Personlig Trener og vil høre mer om dette? Send kodeord AFPT til tlf 2401 og vi kontakter deg!

Velkommen til Akademiet For Personlig Trening