HjemPrivat ungdomsskole ...

Privat ungdomsskole til Lier

Høsten 2022 åpner dørene til Akademiet Ungdomsskole Lier.

Akademiet er Norges største aktør innen privat videregående skole og driver 13 private videregående skoler over hele landet. I tillegg driver Akademiet i dag to grunnskoler, Akademiet Realfagsskole Drammen med elever fra 1. til 10. trinn – og Akademiet Realfagsskole Oslo med elever fra 7. til 10 trinn.  Nå blir det også ungdomsskole fra 8. til 10. trinn i Lier.

Lang erfaring med å drive skole
Hilde Dramdal har vært på eiersiden i Akademiet siden de første videregående skolene ble etablert i 2005. Hun har lang erfaring som skoleleder både for barne- og ungdomsskoler og videregående skoler. Dramdal forteller at hun og Akademiet gjennom mange år har lært mye hva som skal til for å drive en skole hvor elevene lærer og trives.

– Vi gleder oss veldig til å endelig «være på plass» i Lier, dette har vi ønsket oss lenge!

Våre to eksisterende grunnskoler i Drammen og Oslo, får svært gode tilbakemeldinger fra både elever og foresatte. Vi har drevet skole lenge, og vi har lært mye om hva som fungerer for at elevene skal lære og trives best.­ Nå vil vi arbeide for å skape fremtidens skole også i Lier.

Søker etter rektor og lærere
I første omgang vil Dramdal selv være rektor ved skolen, men stillingen som rektor i tillegg til flere lærerstillinger er nå utlyst. Skolen vil få sentral beliggenhet, men eksakt lokasjon er ennå ikke helt på plass.

– Vi vurderer flere alternativer når det kommer til lokasjon, avgjørelsen vil tas i løpet av kort tid. Nå konsentrer vi oss om å ta imot henvendelser fra foresatte og elever som har spørsmål om skolen. Stillingen som rektor og flere lærerstillinger er utlyst og vi opplever god interesse, også lokalt i Lier – det er veldig hyggelig, sier Dramdal.

Akademiet Ungdomsskole Lier inviterer til informasjonsmøte i lokalene til Akademiet VGS Ypsilon på Landfalløya i Drammen 20. april. Dramdal sier at de denne dagen vil informere om skoletilbudet, søknadsprosessen og svare på spørsmål fra foresatte og elever som vurderer å søke.

Akademiet topper Elevundersøkelsen
Akademiets skoler kan vise til svært gode resultater når det gjelder elevenes opplevelse av blant annet læring og trivsel. Hver høst gjennomføres Elevundersøkelsen ved alle landets nærmere 400 videregående skoler, offentlige og private. Målet er å kartlegge elever i videregående skole opplevelse av trivsel på skolen, deres motivasjon for å lære, hvordan de opplever lærernes støtte og faglige veiledning. 

Akademiets videregående skole på Sundland har tronet på toppen av listen på landsbasis, i hele 11 år på rad. Isolert i Viken, viser den ferskeste undersøkelsen at de tre skolene med best resultat alle er Akademietskoler.

– Dette er vi veldig stolte av, og vi mener at det viser at vi har en viktig rolle i norsk skole. Våre skoleledere, lærere og administrasjon er svært dyktige, og arbeider hver dag for å skape den beste skolen for elevene. Vi opplever at vi har mye å bidra med, avslutter Dramdal.

Vil du vite mer om Akademiet Ungdomsskole Lier?

Kontakt skolen på telefon 31 01 19 55 eller e-post til lier@akademiet.no

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: