Info digital deltagelse

Den digitale utdanningsmessen

Med digital deltagelse kan dine elever besøke messen rett fra datamaskinen. Meld på din skolegruppe og la elevene få en unik mulighet til å orientere seg om utdanning og yrkesvalg.

En komplett pakke for dine elever

På den digitale utdanningsmessen kan dine elever finne informasjon om og snakke med studenter fra alle norske universiteter, representanter fra Lånekassen, høgskoler, fagskoler, folkehøgskoler, internasjonale universiteter, Forsvaret, videregående skoler, opplæringskontor, bedrifter og organisasjoner.

På den digitale utdanningsmessen kan man se nyttige webinarer og delta på en rekke spennende livesendinger med aktuelle tema som passer alle elevgrupper. Det er gratis for deg og dine elever å besøke messen og den er live disse datoene;

Onsdag 1. november (2023) kl. 9.00 – 15.00
Onsdag 20. mars (2024) kl. 12.00 – 18.00
 
Spørsmål? Kontakt oss gjerne: 
 
Tone Skredderbakken
90 36 57 95
 


Hvordan delta digitalt?

Elevene må ha tilgang til datamaskin eller nettbrett for å besøke den digitale messen. Du trenger bare melde på dine elevgrupper til den dagen det passer best å delta for dere. Elevene får tilgang til den digitale plattformen ved å registrere en bruker. Bruk og del  deres unike registreringslenke som du får tildelt etter skolepåmelding. 

Hva inneholder den digitale messen?

På den digitale messen får elevene chatte med studenter og representanter fra et bredt utvalg skoler og andre aktører innen karriere og utdanning. På besøksdagen vil elevene kunne se ulike webinarer og livesendinger, chatte eller ha videosamtaler med den de ønsker. De kan lese seg opp på ulike studier og skoler, eller se informasjonsvideoer. 

Tilpasset program

Vi har lagt til rette for at dine elever kan følge et program på messedagen og dermed få mer ut av besøket. Dette kan de tilpasse under forberedelsene ved å velge sine interesser, undersøke og favorittmarkere ulike utstillere og webinarer/liveprogram. Da kan for eksempel yrkesfagelever følge et mer spisset program rettet mot sine interesser.  

Rådgiverforum Norge anbefaler utdanningsmessen

Ta Utdanning er hovedsamarbeidspartner til Rådgiverforum Norge. De mener at konseptet til Ta Utdanning er et meget godt tilbud til elevene. Her blir elevene på en god måte presentert for det totale tilbudet. De anbefaler skolene å delta og bruke dette som en del av elevenes karriereveiledning. Les mer.

 

Utdanning & Karriere 2024: