Info fysisk deltagelse

Info fysisk deltagelse

Utdanningsmessen arrangeres fysisk i utvalgte byer denne gangen. Her får elevene snakke ansikt til ansikt med representanter fra en rekke ulike studie- og yrkesretninger.

Gruppepåmelding for skoler 

Du kan melde på dine elever i dette skjema. I påmeldingsskjema vil du se hvilken messeby du sogner til, og du kan søke om busstransport til og fra messen for dine elever. Der får du oppgitt anbefalt tid og dag for elevenes messebesøk.

Utdanningsmessen arrangeres på følgende lokasjoner:

  • Telenor Arena, Fornebu: 20. – 21. januar
  • Stavanger Forum: 24. – 25. januar
  • Bergen, Grieghallen: 26. – 27. januar
  • Trondheim Spektrum: 3. – 4. februar

Busstransport 

Det er mulighet for å bestille busstransport gjennom oss. Ved å bruke busstransport til og fra messen gjennom oss, vil vi ordne det praktiske rundt henting av elevene på skolen, samt fra messehallen og tilbake til skolen.

Vi har også et budsjett øremerket for transportstøtte, som fordeles utover så mange skoler som mulig i hver messeby. Du kan søke om busstransport og støtte i påmeldingsskjema. Ta kontakt for mer informasjon om kriterier.

Tilpasset program

Vi legger til rette for at dine elever kan følge et program for messedagen, med en felles introduksjons-del, og en del som er tilpasset de ulike trinnene og utdanningsprogrammene. Med dette vil elevene enklere kunne følge et program for dagen for å få mer ut av besøket. Da kan for eksempel yrkesfagelever følge et mer spisset opplegg mot sine interesseområder. *Mer informasjon kommer

Digitalt planleggingsverktøy

Informasjonen i den digitale messeportalen og de digitale standene blir del av et planleggingsverktøy som dere kan benytte til utdannings- og karrierevalg gjennom hele skoleåret. Elevene deres får tilgang til den digitale messeplattformen i høst. Dere vil da kunne bruke den som et verktøy både før, under og etter messene. Informasjonen i den digitale plattformen vil være tilgjengelig i ett år.

Praktisk informasjon

  • Programmet for utdanningsmessene i 2022 er ikke klart enda, og vil bli publisert nærmere arrangementet.
  • Fra forrige messerunde Steg for steg- forklaring for registreringen og deltakelse på den digitale messen MESSENS ABC for elever (pdf)
  •  

Velg landsdel: