Hjem Rådgiver Kristiansand

Kristiansand

For rådgivere

Utdanningsmessen i Kristiansand
13. – 14. januar 2020

Utdanningsmessen «Utdanning & Karriere» arrangeres i Gimlehallen 13. – 14. januar 2020. Benytt denne muligheten til å la elevene orientere seg om utdanning og yrkesvalg.

Utdanningsmessene gjør valg av utdanning enklere. Messene legger til rette for landets skolerådgivere, og skal være et godt veiledningstiltak for ungdom som skal velge utdanning. Utdanning & Karriere er det eneste tiltaket innenfor utdannings- og karriereveiledning som tilbyr et så bredt utvalg av muligheter for elever og studiesøkende over hele landet. Les mer her

På messen får elevene snakke direkte med norske og utenlandske universitet og høyskoler, folkehøyskoler, fagskoler, opplæringskontor, videregående skoler, organisasjoner og arbeidsgivere. Norfaktas publikumsundersøkelse viser at dette er elevenes favoritt-tiltak!

Dere mottar informasjon og forberedelsesmateriell i forkant, slik at elevene kan være godt forberedt når de besøker messen. Vi gir også gratis inngang i skoletiden for alle forhåndspåmeldte elever og lærere.

Meld på din skole her!

Åpningstider:
Mandag 13. januar 10.00 – 14.00
Tirsdag 14. januar 09.00 – 14.00

Messehall:
Gimlehallen
Jegersbergveien 3
4630 Kristiansand S

Nyttig informasjon:
Forberedelse til messen (pdf)
Utstillerliste (pdf)
Messekart (pdf)
Foredragsprogram (pdf)
Foredragspresentasjon (pdf) 

Kontakt oss:
Tone Skredderbakken
tone@tautdanning.no
73 80 97 43

Hanne Nilsen
hanne@tautdanning.no
73 80 97 40

Magasinet 2020

Info om messene

Praktisk info