Sandefjord

For rådgivere

Utdanningsmessen i Sandefjord

Utdanningsmessen Utdanning & Karriere arrangeres på Sandefjord videregående skole 12. – 13. januar 2023. Meld på din skolegruppe og la elevene få en unik mulighet til å orientere seg om utdanning og yrkesvalg.

 

En komplett pakke for dine elever

På messen får elevene snakke direkte med studenter fra alle norske universitet. I tillegg får de møte representanter fra en rekke høyskoler, utenlandske universiteter, folkehøyskoler, fagskoler, opplæringskontor, videregående skoler, organisasjoner og arbeidsgivere.
 
Utdanning & Karriere er det eneste tiltaket innenfor utdannings- og karriereveiledning som tilbyr et så bredt utvalg av muligheter for elever og studiesøkende. Norfaktas publikumsundersøkelse med over 9000 respondenter viser også at dette er elevenes favoritt-tiltak.
 
På utdanningsmessen kan elevene også delta på en rekke spennende foredrag. Sandefjord vgs står for programmet og dette blir publisert i forkant av messen. 
 
Det er gratis inngang for deg og dine elever.
 
Busstransport:
Vi tilbyr mulighet til å bestille busstransport for dine elever til og fra messen. Dette kan meldes inn i påmeldingskjema. Ta kontakt for nærmere info om priser, transportstøtte o.l.   
 
Åpningstid:
Torsdag 12. januar kl 09.00 – 15.00
Fredag 13. januar kl. 09.00 – 14.00
 
Messehall: 
Sandefjord videregående skole
Krokemoveien 2-4
3214 Sandefjord
 
Spørsmål? Kontakt oss: 
Tone Skredderbakken
telefon: 90365795

Velg arrangement: