Hjem Rådgiver Trondheim

Trondheim

For rådgivere

Utdanningsmessen i Trondheim
4. – 5. februar 2021

Utdanningsmessen «Utdanning & Karriere» arrangeres i Trondheim Spektrum 4. – 5. februar 2021. Benytt denne muligheten til å la elevene orientere seg om utdanning og yrkesvalg.

Utdanningsmessene gjør valg av utdanning enklere. Messene legger til rette for landets skolerådgivere, og skal være et godt veiledningstiltak for ungdom som skal velge utdanning. Utdanning & Karriere er det eneste tiltaket innenfor utdannings- og karriereveiledning som tilbyr et så bredt utvalg av muligheter for elever og studiesøkende over hele landet. Les mer her

På Utdanning & Karriere får elevene snakke direkte med norske og utenlandske universitet og høyskoler, folkehøyskoler, fagskoler, opplæringskontor, videregående skoler, organisasjoner og arbeidsgivere. Norfaktas publikumsundersøkelse viser at dette er elevenes favoritt-tiltak!

Dere mottar informasjon og forberedelsesmateriell i forkant, slik at elevene kan være godt forberedt når de besøker messen. Vi gir også gratis inngang i skoletiden for alle forhåndspåmeldte elever og lærere.

Meld på din skole her!

Åpningstider:
Torsdag 4. februar 09.00 – 15.00
Fredag 5. februar 09.00 – 14.00

Messehall:
Trondheim Spektrum
Klostergata 90
7030 Trondheim

Nyttig informasjon:
Forberedelse til messen (pdf)
Utstillerliste 2020 (pdf)

Messekart 2020 (pdf)
Foredragsprogram 2020 (pdf)
Foredragspresentasjon 2020 (pdf) 

PS! Vi oppfordrer til å la bilen stå og å gå/ kjøre kollektivt til messa. Det er ikke parkeringsmuligheter ved Trondheim spektrum (kun handicap-parkering). Herunder ligger kart over parkeringsplasser i nærheten.

Kontakt oss:
Tone Skredderbakken
tone@tautdanning.no
73 80 97 43

Hanne Nilsen
hanne@tautdanning.no
73 80 97 40

Magasinet

Info om messene

Praktisk info