Trondheim

Utdanningsmessen i Trondheim

Utdanning & Karriere arrangeres i Trondheim Spektrum 2. – 3. februar 2023. Meld på din skolegruppe og la elevene få en unik mulighet til å orientere seg om utdanning og yrkesvalg.

En komplett pakke for dine elever

På messen får elevene snakke direkte med studenter fra alle norske universitet. I tillegg får de møte representanter fra en rekke høyskoler, utenlandske universiteter, folkehøyskoler, fagskoler, opplæringskontor, videregående skoler, organisasjoner og arbeidsgivere.
 
Utdanning & Karriere er det eneste tiltaket innenfor utdannings- og karriereveiledning som tilbyr et så bredt utvalg av muligheter for elever og studiesøkende. Norfaktas publikumsundersøkelse med over 9000 respondenter viser også at dette er elevenes favoritt-tiltak.
 
På utdanningsmessen kan elevene også delta på en rekke spennende foredrag. I løpet av høsten 2022 arrangeres ulike digitale tema events, som kan hjelpe elevene i gang med utdanningsvalget. 
 
Her er foreløpig program:
Det er gratis inngang for deg og dine elever.
 
Busstransport:
Vi tilbyr mulighet til å bestille busstransport for dine elever til og fra messen. Dette kan meldes inn i påmeldingskjema. Ta kontakt for nærmere info om vilkår og priser.   
 
Åpningstid:
Torsdag 2. februar: 09.00 – 15.00
Fredag 3. februar: 09.00 – 14.00
 
Messehall: 
Trondheim Spektrum
Klostergata 90
7030 Trondheim
 
Kontakt oss: 
Tone Skredderbakken
telefon: 90365795
 
 

Velg arrangement: