HjemReis på utveksling s...

Reis på utveksling som NLA-student!

Tekst og bilder: NLA Høgskolen

Alle som tar en bachelor på NLA har mulighet til å reise på utveksling i løpet av utdanningen! Journaliststudent Natalie fikk oppleve New York.

Et semester i utlandet gir deg unike opplevelser, nettverk og kompetanse som vil hjelpe deg i din fremtidige karriere. Som student på et av NLAs bachelorprogrammer legges det til rette for at du kan reise på utveksling til et annet land. 

Gjennom utveksling vil du oppleve spennende og kunnskapsrike akademiske miljøer, få nye venner fra ulike deler av verden, prøve en annerledes hverdag og komme litt på innsiden av den lokale kulturen – på en helt annen måte enn hva du ville gjort om du var turist.

Les mer om hvorfor du bør dra på utveksling her.

Et semester i New York hun aldri vil glemme

Natalie Hognestad studerer journalistikk på NLA i Kristiansand. I høst var hun utvekslingsstudent på King’s College i New York City, og hun kan fortelle om unike opplevelser.

 – Det høres kanskje veldig klisje ut, men dette semesteret har jeg funnet ut så mye nytt om meg selv og vokst som person. Jeg har skapt nye vennskap og relasjoner, og blitt mye mer selvsikker. Jeg har spist god mat i Williamsburg, delt latterkramper med nye venner i Brooklyn, grått over skoleoppgaver på New York Library, shoppa i SoHo, feiret Thanksgiving i New Jersey, vært på Broadwayshow og gått lange turer Central Park. Dette semesteret var en sjelden mulighet for meg å gjøre noe helt på egenhånd, og jeg er utrolig stolt over meg selv som faktisk turte! Sier Natalie.

Les hele reisebrevet fra Natalie om et uforglemmelig semester i New York City!

Hvor kan du reise? 

NLA har utvekslingsavtaler med universiteter og høgskoler i hele verden. Noen steder koster det ekstra skolepenger, mens andre steder får man gratis opphold gjennom Erasmus+-programmet.

Her finner du oversikt over universiteter og høgskoler du kan reise til som utvekslingsstudent fra NLA Høgskolen. 
Ta utfordringen! Bli NLA-student og reis på utveksling i løpet av utdanningen!

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: