HjemRekordmange søker se...

Rekordmange søker seg til kreative studier! Er du en av de som vil følge drømmen?

Tekst og bilder: SoFI School of Fashion Industry

Vi har utdanningene som passer for deg som ønsker å gjøre verden til et litt mer bærekraftig og fargerikt sted. SoFI – School of Fashion Industry er en kreativ fagskole som utdanner mennesker som ønsker å bidra til en positiv utvikling innenfor to store industrier som er viktige for verden, nemlig mote og interiør.

Alle våre utdanninger fokuserer på at du skal få en helhetlig forståelse av hvilken industri du skal bevege deg inn i. Under studiet vil du arbeide med skoleoppgaver som er basert på reelle arbeidsoppgaver, slik at når du går ut i jobb har du allerede fått et innblikk i hvordan din nye arbeidshverdag ser ut!

Med digitalisering og stadig større fokus på bærekraft trengs det mennesker som kan forholde seg til både den kreative delen av bransjen, og den mer forretningsbaserte delen av bransjen.

Våre studieledere har oppsummert utdanningene våre, slik at du kan få en ennå bedre forståelse av hva det vil si å studere innenfor den kreative industrien!

Se video om Motedesign-utdanningen med studieleder Jon Amund Søfferud – her!

MOTEDESIGN | 2 ÅR | 120 studiepoeng
Har du en designerspire i magen, eller er du en naturlig kunstner med symaskinen? Da er dette studiet for deg! Denne toårige utdanningen legger fokus på design og produksjon av klær, samtidig som du får et solid innblikk i hvordan markedet fungerer. 

Se video om Moteindustri-utdanningen med studieleder Per Åge Bergqvist Sivertsen – her

MOTEINDUSTRI | 2 ÅR | 120 studiepoeng
Moteindustri er et omfattende studie, og du kommer til å gå i dybden på en mengde fag som er relevante for å forstå rollene som eksisterer i bransjen. Etter endt studie vil du ha muligheten til å jobbe innenfor uansett fagfelt i moteindustrien.

Se video om Interiør-utdanningen med studieleder Marit Andreassen – her

INTERIØR | 1 ÅR | 60 studiepoeng
Interiør er studiet for deg som liker å arbeide med hendene! En interiør-utdanning gir mange spennende karrieremuligheter; du kan blant annet jobbe som interiørdesigner, interiørkonsulent, med boligstyling eller med fotostyling!

Se video om Retail design-utdanningen med studieleder Marit Andreassen – her!

RETAILDESIGN | 1 ÅR | 60 studiepoeng
Retail Design omfatter en stor del av interiør-bransjen, hovedfokuset ligger på butikkutvikling. Det er viktigere enn noen gang å ha et bevisst forhold til design og opplevelse i butikk – behovet for mennesker som kan være med å utvikle butikk konsepter som styrker kundeforholdet og kjøpsopplevelsen er stor. Som retail designer er du med på å utvikle nyskapende og praktisk design for varehandel.

SoFI – School of Fashion Industry tilbyr seks utdanninger innen mote & interiør. Interessert i en utdanning hos oss? Book studiesamtale med en av oss, eller kom på våre månedlige åpne kvelder og få kreativt påfyll, omvisning på skolen og informasjon om våre studier! Du kan lese mer om skolen og våre utdanninger her.

Vi har felles søknadsfrist for alle våre 1-årige og 2-årige studieretninger innen mote, interiør og retail design 29. april, med oppstart 25. august. Deltid og nettbaserte utdanninger har rullerende opptak.

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: