HjemSIOC har ledige stud...

SIOC har ledige studieplasser for deg som vil studere i utlandet

Tekst og bilder: SIOC

Ved UCAM Catholic University of Murcia som ligger like ved Alicante er det ledige plasser både innen bachelor og masterstudier.

NYTT studium i 2022: Veterinærmedisin. Veterinærstudiet er på både spansk og engelsk. I spansk må du ha B2 nivå. UCAM har en egen engelsktest som du tar digitalt.

Eller hva med designstudier i Italia eller Spania? SIOC representerer IED skolene i Norge (Istituto Europea de Design). IED har Designskoler i flere byer i Italia og Spania, som Milano, Roma, Barcelona og Madrid. Skolene er toppmoderne, og holder til sentralt i de spennende studiebyene. Du kan studere alt fra digital design til produktdesign og motedesign. Du studerer i et internasjonalt miljø, og får kontakt med internasjonale virksomheter.

Har du ikke bestem deg for hva du vil studere enda?
Ta et år på en våre godkjente språkskoler, og avslutt med en språkeksamen. Du kan velge mellom skoler i Spania, Frankrike, Italia og Tyskland/Østerrike.  Et GAP year gir deg mange nye impulser til dine kommende studier.

* Godkjent av Lånekassen!

SIOC hjelper deg med søknadsprosessen, og gode råd og veiledning får du av Birger. Vi avtaler gjerne et fysisk eller digitalt møte med deg.

Ta kontakt så avtaler vi:
E-post: birger.siocworld@gmail.com
Mobil: +47 975 63 700

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: