HjemSlik er privatisthve...

Slik er privatisthverdagen

Tekst og bilder: Akademiet Privatistskole og Nettstudier

Vurderer du å bli privatist eller nettstudent? Akademiet Privatistskole og Nettstudier gir deg fem gode privatisttips!

Privatistskolen er etablert i ti norske byer og tilbyr et bredt utvalg fag for deg som skal forbedre karakterer eller ta et nytt fag som privatist.

1. Du får gratis veiledning av dyktige rådgivere
Akademiet Privatistskole og Nettstudier har et helt team dedikert til veiledning for privatister. Er du usikker på hva som kunne passet best for deg, hvilke fag du bør ta opp eller forbedre, for å komme inn på studiet du ønsker deg?

Velg selv om du ønsker å ta kontakt gjennom chat, telefon, interesseskjema eller mail. Det er også mulig å komme på en personlig samtale på en av Akademiets privatistskoler, dersom du ønsker det.

2. Sjekk ut snittet ditt ved hjelp av karakterkalkulatoren
Dersom du er usikker på hva du har i snitt, eller hva som skal til for å komme inn på studiet du ønsker, kan du teste ut karakterkalkulatoren på akademiet.no.
Den viser deg fullstendig oversikt over dine karakterer og hva du trenger å forbedre for å nå dit du vil.

3. Klasserom, LIVE eller Nettstudier?
Akademiet tilbyr tre ulike studiemuligheter:

  1. Fysisk undervisning med lærer i et klasserom på en av Akademiets ti skoler i Norge. Klasseromsundervisning er svært fleksibel når det kommer til tidspunkt og foregår både på dagtid og kveldstid. Med nyheten Klasserom Full Flex har du som privatist med klasserom tilgang til profesjonelle digitale videoressurser allerede inkludert i prisen. Videoene kan benyttes til forberedelse eller repetisjon av klasseromsundervisningen.
  2. LIVE-undervisning hjemmefra, hvor læreren og privatistklassen logger seg på til et avtalt tidspunkt og møter i et digitalt klasserom. Her kan elevene stille spørsmål direkte til læreren eller medelever. Akademiet LIVE gjør det enkelt å samarbeide med andre, også som digital student.
  3. Akademiet Nettstudier med digital undervisning. Akademiet Nettstudier er Norges største offentlig godkjente nettskole. Skolen tilbyr oppdaterte nettkurs og passer for deg som ønsker å studere når det passer deg best, har en jobb ved siden av eller eksempelvis er på reise. Kursinnholdet er digitalt og blir presentert i en enkel og forståelig struktur. Med nettstudier kan du studere akkurat når du vil!

Noen elever velger å kombinere klasseromsundervisning med digital undervisning. Usikker på hva som passer deg best? Ta kontakt med Akademiets rådgivere!

4. Læreren er der for deg, alltid!
Akademiet Privatistskole og Nettstudier er ekstra stolte av de gode lærerne. For mange privatister er det svært viktig med en motiverende lærer som virkelig ønsker at du skal lykkes i faget ditt. Akademiet har dyktige lærere som vet hva som skal til for å oppnå resultatet du ønsker deg og som gjør alt de kan for å se deg lykkes.

– Det jeg synes er veldig positivt med Akademiet, er at du får veldig god kontakt med lærerne. De møter deg i døren og følger deg til klasserommet.
Henriette, privatist ved Akademiet Privatistskole Sandnes.

Henriette er godt fornøyd med både skolens fasiliteter og lærerne sine.

– Det beste med Akademiet er at det er så fleksibelt. Jeg har så mye tid ellers utenom skolen. Akademiet har veldig gode lærere, med god læringsplan som er enkel å følge med på. Lærerne er veldig interessert i å lære bort. De er enkle å snakke med, så skulle man sette seg fast tilrettelegger de fort for at du skal forstå.
Emilie, privatist ved Akademiet Privatistskole Ålesund.

5. På vei mot målet: Eksamen
Det store hovedmålet for privatister er eksamen. Det kan virke skummelt, men med en erfaren og stor organisasjon i ryggen sørger Akademiet Privatistskole og Nettstudier for at du har verktøykassen som trengs før du begir deg ut på eksamen.

Vil du vite mer om Akademiet Privatistskole og Nettstudier?
Kontakt Akademiet på telefon 982 33 111 eller e-post til 
post@akademiet.no

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: