HjemSpennende karriere i...

Spennende karriere innen idrett og helse – studer til naprapat i høst!

Tekst og bilder: Naprapathögskolan

Vi har forlenget søknadsfristen for naprapatprogrammet 2024. Søk nå og begynn å studere i høst! Utdann deg til autorisert naprapat på Nordens største høgskole i avansert manuell medisin som ligger i Stockholm og jobb innen idrettsmedisin, treningssenter eller helse.

Et attraktivt arbeidsmarked for naprapater
Naprapati er en veletablert og etterspurt behandlingsform. Behovet for naprapater er stort da smerter i muskler og ledd er en vår tids største folkesykdommer, og årsaken til mange sykemeldinger innen arbeidslivet. Økende krav på prestasjon på arbeidsplassene fører til stress som kan være en årsak. En annen kan være at mange yrker blir alt mer stillesittende.

Forlenget søknadsfrist – Søk nå 
Vi har forlenget søknadsfristen for naprapatprogrammet 2024. Søk her!

Forberedende kurs
Naprapathøgskolen tilbyr forberedende kurs for deg som er interessert i utdanningen; massasjekurs og stretchingkurs. I løpet av kursene får du lære mer om naprapati og om noen av fagene som inngår i utdanningen som anatomi, fysiologi, idrettsmedisin, massasje og stretchingteknikker. Kursene gir deg også en fordel når du søker deg inn på Naprapatprogrammet.

Autorisasjon for naprapater i Norge
Beslutningen om autorisasjon for naprapater i Norge innebærer en viktig erklæring for yrkesgruppen og behandlingsformen. Det er også en viktig erklæring for Naprapathögskolan at naprapatutdanningen er av så høy kvalitet at den kan ligge til grunn for autorisasjon ikke bare i Sverige, men også i Norge. Autoriserte naprapater tilhører samme kategori som øvrig helse og sykepersonell. Dette utgjør en viktig forutsetning for økt samarbeid mellom naprapater og annet helsepersonell. Dette bidrar til økt kontakt med øvrige yrkesgrupper innen helsesektoren, noe som vil gagne pasienten.

Vil du vite mer om naprapati?
Besøk Naprapathögskolans nettside.
Kontakt oss for mer informasjon. E-post: linda.ladenstedt@nph.se Tel: +46 08-16 01 20

Følg oss på sosiale medier:

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: