HjemSpennende og lærerik...

Spennende og lærerike dager på utdanningsmessen i Lillestrøm

Det var mange ivrige elever som besøkte utdanningsmessen i Lillestrøm. De vi møtte synes det var positivt å få snakke med så mange forskjellige utstillere, og satte pris på muligheten til å stille spørsmål direkte til studiestedene.

Navn: Anonym (18)
Skole:
Lena VGS, VG3

Hvordan synes du det er å være på messe? 
Det er gøy! Fint å se at det er så mye forskjellig her.

Hva er du mest interessert i å finne ut av i dag?
Jeg vil finne noe å gjøre etter videregående. Sannsynligvis noe innen film eller filmindustrien.

Har du fått snakket med noen spennende skoler mens du har vært her?
Vi har snakket med flere skoler, og oppi handlenettet har jeg samlet brosjyrer fra Politihøgskolen, Folkehøgskolene og Noroff.

Hvordan synes du det er å snakke direkte med utstillerne?
Veldig fint! Det er godt å lære om retningene utenfor internett, og å ha muligheten til å stille spørsmål.

Navn: Marie (18)
Skole: Akademiet Drammen, VG3

Hvordan synes du det er å være på messe?
Veldig interessant! Jeg vet cirka hva jeg vil studere, men jeg synes likevel det er spennende og lærerikt.

Hva er du mest interessert i å finne ut av i dag? – Jeg vil finne ut mer om utvalg av fotografilinjer, spesifikt har jeg sett på for eksempel fotojournalistikk ved Oslomet. Jeg snakket med en dame på standen deres og hun fortalte om samarbeidet mellom linjene, og studiehverdagen.

Har du fått snakket med noen spennende skoler mens du har vært her?
Jeg har snakket med litt av hvert, blant annet Suffolk University, Brighton og Oslomet.

Hvordan synes du det er å snakke direkte med utstillerne?
Det er veldig fint å kunne snakke direkte med studenter fra de forskjellige stedene. Lærere ser skolene fra sitt perspektiv som foreleser, så det er godt å høre fra de som faktisk opplever studietiden.

Er du nå mer sikker, eller mer usikker på eget utdanningsvalg sammenlignet med før messen?
Jeg er definitivt mer sikker enn da jeg kom!

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: