Start studier innen medisin eller ernæring i høst. Oslo – Spania – Nett

Tekst og bilder: Atlantis Medisinske Høgskole

Ved AMH kan du ta offentlig godkjente høyskolestudier innen medisin- eller ernæringsfag. Vi tilbyr halvårsstudium i anatomi og fysiologi, halvårsstudium i kost og ernæring, årsstudium i grunnleggende medisin eller ernæring, og bachelor i medisin eller ernæring.

atlantis_1267_laila-s-solvang-og-fride-u-reite-m-vetle-i-bakgrVåre studier har en helsefremmende og sykdomsforebyggende profil.

Du kan studere ved vårt studiested i Oslo (Grünerløkka), Spania (Fuengirola), eller via nett. Besøk våre nettsider for å lese mer om hvilke studier som tilbys ved de ulike studiesteder.

Er du usikker på om medisinske fag er noe for deg?
Prøv deg på et årsstudium i grunnleggende medisin. Årsstudium utgjør det første året i både bachelor i medisin og bachelor i ernæring ved AMH. Et årsstudium gir en introduksjon til medisinske basalfag, og er et selvstendig studium som kan brukes i andre sammenhenger dersom du finner ut at medisin var et blindspor.

Årsstudium i grunnleggende medisin kan du ta ved alle våre tre studiesteder. Det er også mulig å bytte studiested underveis i utdanningen, noe som gir deg stor fleksibilitet.

atlantis_kyl00039Mange studenter ønsker å kombinere studier med et utenlandsopphold, og ved AMH kan du ta et halvårsstudium, et årsstudium eller rett og slett starte bachelorgraden din med et år i sydlige Spania uten å bekymre deg for å måtte følge undervisning på et annet språk. Ved AMH Spania får du samme utdanning som våre studenter i Norge, og utdanningen er godkjent og akkreditert av norske myndigheter. Undervisningen holdes av høyskolens høyt kvalifiserte fagstab, og følger norsk studieplan. Eksamen avlegger du ved høyskolens avdeling i Spania eller i Oslo.

Alle våre studier er offentlig godkjente, kvalitetssikret av NOKUT, og gir rett til å søke lån og stipend i Lånekassen.

Velg AMH – få fleksibilitet i valg av utdanning og studiested!