HjemStor bredde i fagtil...

Stor bredde i fagtilbud og spennende studieturer!

Tekst og bilder: Bakketun folkehøgskole

Med mange fagvalg kan du sette opp din egen timeplan og få en hverdag full av egne interesser. Bruk et år på noe du har lyst til å gjøre!

Her kan du bruke et helt skoleår på noe du har veldig lyst til å gjøre! Noe som kanskje aldri har stått på timeplanen din, noe du brenner etter å dykke ned i! Eller kanskje velge noe helt nytt, og oppdage nye interesser eller talent? Du kan velge en aktiv linje , med mange turdøgn eller utfordrende aktivteter, og kombinere den med valgfag der du finner roen i musikk, kunst, lage herlig mat, eller enda mer aktivitet. Eller du går på en linje med musikkteaterlydkunstfagbistandeller film og har en dag i uka hvor du klatrer, sykler eller står på longboard. Mulighetene er SÅ mange!

Lærere som er eksperter på sitt område underviser og veileder på skolens linjer:
– Esthetics
– Multisport Europa
– Bistand Peru og Bolivia
– Film og Reiseliv, Peru og Bolivia
– Teater og skuespillerarbeid
– Musikk;Artist
– Lydteknikk og musikkproduksjon
– Challenge Explore
– Sport Extreme Australia

Fritid og kvelder
Fritid og kvelder er det elever og ansatte i fritidsteam eller linjene som planlegger. Det kan være kvelder med gymsalaktivitet, temakvelder innenfor musikk, film og kultur, drift av kiosk og aktiviteter knyttet til våre bistandsprosjekter, frivillige kristne samlinger eller klassenes programkvelder.

Fasiliteter
Gymsal og treningsrom, lydstudio, scenerigg, og øvingsrom, verksteder for kunstfag og elevkjøkken, flere hjemmekoselige stuer og fellesrom og en matsal som innbyr til trivsel rundt gode måltider. Rundt oss er en stor hage med bla. bålplass Alt er en del av det skolen tilbyr!

Studieturer:
– Australia
– Thailand
– Peru og Bolivia
– Spania og Marokko
– New-York
– Frankrike
– Portugal
– Italia

Hvor vil du? Her kan du starte din reise!

Som elev på Bakketun vil du møte utfordringer, både faglig og som menneske. Du kommer til å «vokse inni deg». Kanskje er det dette som skal til for at du skal kunne ta et godt veivalg for fremtiden din?

#hvor vil du? Søk til Bakketun folkehøgskole her! 

Har du spørsmål til skolen?
Finn kontaktskjema her

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: