Studér Film & TV i utlandet

Tekst og bilder: Study Outside Norway (SONOR)

Film & TV er i dag rundt oss på alle kanter, og er noe som er blitt en del av alle sin hverdag. Dette gjelder uansett om man streamer de nyeste Netflix-seriene, ser nyhetene på NRK eller sjekker ut de nyeste filmene på kino. Film og TV er dominerende i livene våre og er med på å påvirke hva vi gjør, men hva med å studere det og være med på å forme fremtiden innen en bransje i stadig endring?

Ved å studere film & TV får man en dynamisk grad, innen et voksende fagfelt. Produksjon, distribusjon, animasjon, tv, dokumentar, nyheter, sport, underholdning, reklame – ja, mulighetene er mange. En utdanning innen film & TV er for deg som har et engasjement og er nysgjerrig. Med interesse for historiefortelling ønsker du å tenke kreativt og lære hvordan du kan sette dine ideer ut til liv. Du får en fremtid hvor du kan jobbe med andre mennesker, i dynamiske team, i en industri som stadig vokser og endrer seg.

30% prisreduksjon for SONOR studenter
Study Outside Norway (SONOR) har i dag flere samarbeidsuniversiteter som tilbyr grader innen film og TV. Det mest anerkjente av disse er kanskje Bond University i Australia. I forbindelse med Bond University sitt 30års jubileum tilrettelegger universitetet for 30% avslag i skolepengene for bachelorgradene innenfor Film & TV samt Business og Commerce. Stipendet er eksklusivt for studenter som søker opptak via oss her i SONOR. Er dette aktuelle grader for deg? Ta en kikk her for ytterligere informasjon, samt registrer deg her for kontakt med en av våre veiledere.