HjemStudér Film & TV...

Studér Film & TV i utlandet

Tekst og bilder: Study Outside Norway (SONOR)

Film & TV er i dag rundt oss på alle kanter, og er noe som er blitt en del av alle sin hverdag. Dette gjelder uansett om man streamer de nyeste Netflix-seriene, ser nyhetene på NRK eller sjekker ut de nyeste filmene på kino. Film og TV er dominerende i livene våre og er med på å påvirke hva vi gjør, men hva med å studere det og være med på å forme fremtiden innen en bransje i stadig endring?

Ved å studere film & TV får man en dynamisk grad, innen et voksende fagfelt. Produksjon, distribusjon, animasjon, tv, dokumentar, nyheter, sport, underholdning, reklame – ja, mulighetene er mange. En utdanning innen film & TV er for deg som har et engasjement og er nysgjerrig. Med interesse for historiefortelling ønsker du å tenke kreativt og lære hvordan du kan sette dine ideer ut til liv. Du får en fremtid hvor du kan jobbe med andre mennesker, i dynamiske team, i en industri som stadig vokser og endrer seg.

30% prisreduksjon for SONOR studenter
Study Outside Norway (SONOR) har i dag flere samarbeidsuniversiteter som tilbyr grader innen film og TV. Det mest anerkjente av disse er kanskje Bond University i Australia. I forbindelse med Bond University sitt 30års jubileum tilrettelegger universitetet for 30% avslag i skolepengene for bachelorgradene innenfor Film & TV samt Business og Commerce. Stipendet er eksklusivt for studenter som søker opptak via oss her i SONOR. Er dette aktuelle grader for deg? Ta en kikk her for ytterligere informasjon, samt registrer deg her for kontakt med en av våre veiledere.

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: