HjemStudèr Internasjonal...

Studèr Internasjonale Relasjoner/ Internasjonal Business, i Madrid

Tekst og bilder: UEM / Studier i Utlandet

På engelsk, med utveksling til London School of Economics, og mulighet for internship ved den spanske ambassade i Oslo (Internasjonale relasjoner). Søk nå!

Studèr i hjertet av Europa, ved Universidad Europea Madrid. Skolen er en av de største private skolene i Spania og kan by på et campus av en drøm! Universitetet har mange andre ulike aktiviteter å tilby, i tillegg til idrettsaktiviteter og studieprogrammer. Universidad Europea har også campus i Valencia. Valencia er en kystby og er Spanias tredje største. Sjekk denne videoen

Global Bachelor in International Relations i Madrid
4-årig Bachelor program på engelsk i et inspirerende internasjonalt miljø. Den globale bachelorgraden i internasjonale relasjoner har som mål å utdanne og trene kompetente, ansvarlige fagfolk og gjøre dem i stand til å analysere og forstå alle slags internasjonale relasjoner- sosial, politisk, økonomisk og sosiologisk.

 • 4 år
 • Dekkes av Lånekassen
 • Tredje året: Mulighet for utveskling worldwide
 • Fjerde året: Obligatorisk utveksling til et annet universitet.  Du velger mellom Pace University, New York (USA), McGill (Canada), begge 6 måneders utveksling, eller tre måneder ved London School of Economics and Political Science.
 • Mulighet for internship ved spanske ambassader worldwide, inklusivt Oslo.

  I hele studietiden vil du jobbe med prosjekter for multinasjonale selskap. Man vil også motta besøk fra personer som arbeider for FN, ulike ambassader, ledende frivillige organisasjoner mm. 

Søk nå!

Global Bachelor in International Business i Madrid
Denne bachelorgraden trener studentene til å bli fagfolk med sterke lederegenskaper, et internasjonalt perspektiv på næringslivet og stor evne til å drive forretninger, samtidig som du får en internasjonal tilnærming til bedriftsledelse i globale miljøer. Du vil kontinuerlig jobbe med prosjekter for multinasjonale selskap.

I det fjerde året kan studenten velge å tilbringe 6/3 måneder på følgende Premium Universiteter: London School of Economics / Pace University New York / McGill University (Montreal, Canada).

 • 4 år
 • Dekkes av Lånekassen
 • Stort spekter av internship – worldwide

Søk nå!

Global Bachelor’s degree in Business Administration/Bachelor in Business Management
Ønsker du starte din egen bedrift? Vil du forberede deg med kunnskap, kompetanse og ferdigheter for å svare på utfordringene som selskaper og institusjoner krever? Denne graden gir deg kompetansen du trenger for å innovere og starte din egen business. Velg omfattende forretningsopplæring som gjør at du kan spesialisere deg i områder relatert til bedriftsøkonomi, organisering og ledelse.

 • 4 år.
 • Dekkes av Lånekassen
 • Velg mellom vakre Valencia eller majestetiske Madrid
 • Entreprenør orienterte studier

Kontakt Studier i Utlandet for mer informasjon/hjelp til søknadsprosessen:
andrea@studieriutlandet.org / 92 80 11 73
inger@studieriutlandet.org  / 92 47 25 72

Norsk nettside
Følg oss på Facebook
Instagram Studier i Utlandet

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: