HjemTa autorisasjon og s...

Ta autorisasjon og styrk kompetansen din!

Tekst og bilder: Akademiet

Ønsker du å jobbe som autorisert helsepersonell? For å jobbe innen helsevesenet i Norge må man ha autorisasjon eller lisens.

Vi trenger flere folk i helsesektoren

Det er et økende behov for helsepersonell i alle deler av landet vårt. Norges befolkning lever lenger, og behovet for helse- og omsorgstjenester øker i takt med levealder. Som følge av ny teknologi og nye behandlingsmetoder, øker også kompetansekravet til de som skal utføre oppgavene. Med andre ord trenger vi flere fagpersoner innenfor helsesektoren for å møte fremtidens utfordringer innen helse og omsorg.

Det kan føre til en rekke spennende jobbmuligheter for de som ønsker å bidra til samfunnet og ta del i en viktig og meningsfull sektor.

Hvorfor ta autorisasjon:

  • Du vil få en bekreftelse på at du har kompetansen som kreves for å utføre arbeidsoppgavene dine.
  • Du vil kunne utføre flere arbeidsoppgaver på egenhånd. Det kan gi deg større jobbsikkerhet og flere muligheter for karriereutvikling.
  • Du vil sannsynligvis få høyere lønn og nyte økt respekt fra kollegaene dine.
  • Du bidrar til kompetanseheving i helsevesenet.

Se autorisasjonsfagene Akademiet tilbyr her!

Tre stykker i helse-uniform. Vi ser ansiktet til en ung mann. To kvinner står med ryggen til kamera. Foto.

Hvordan ta autorisasjonsløpet som privatist

Dersom du har bestemt deg for å søke autorisasjon, kan du ta fagene som kreves som privatist. Da får du eksamensrettet kursinnhold som gjør deg klar for eksamen i ditt fagområde. Etter endt eksamen kan du søke autorisasjon hos Helsedirektoratet.

Autorisasjonsfag med Akademiet:

Et bord med en laptop, en notatbok og en kopp kaffe. Foto.

Nettstudier – 100 % hverdagsfleksibilitet

Fagbrev med autorisasjon kan man ta helt uavhengig av hvor i landet du bor. Det kan kombineres med arbeid på dagtid eller natt, slik at du selv velger når du ønsker å studere til eksamen med Akademiet Nettstudier.

Mange studenter jobber dag-, kvelds- og nattevakter og studerer på Akademiet Nettstudier samtidig. Har man en rolig vakt, man kan kanskje til og med gjøre det samtidig.

Les mer om Akademiet Nettstudier her.

En kollokviegruppe, fire studenter som jobber sammen. De smiler. Foto.
akademiet privatist og nettstudier

Akademiet– for deg som vil litt mer

Akademiet er en anerkjent og ledende utdanningsinstitusjon innen videregående opplæring. Tar du eksamensrettet undervisning gjennom Akademiet Privatistskole og Nettstudier, er du sikret spesialisert kunnskap og praktiske ferdigheter som vil være uvurderlige når du skal ut i arbeidslivet. Opplæringsinformasjonen og regelverket utvikler seg. Derfor er det ikke nødvendigvis slik at din leder eller kollega vet best. Tar du utdanningen med Akademiet er du sikret siste informasjonsgrunnlag i utdanningen din.

Vil du vite mer om Akademiet Privatistskole og Nettstudier?
Kontakt Akademiet på telefon 982 33 111 eller e-post til 
post@akademiet.no

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: