HjemVil du ta opp fag el...

Vil du ta opp fag eller forbedre karakterene dine?

Ta privatistkurs hos UNAK! Vi forbereder deg til privatisteksamen og hjelper deg fra start til slutt.

I høst startet 63000 barn og unge på skolen. Men flere elever enn tidligere får privatundervisning og leksehjelp ved siden av skolen. Det har vært en økende trend i siste årene.

Guro Hjemmen Andersen (13) får privatundervisning i engelsk på Ungdomsakademiet, for å forberede seg på å gå tre år på skole i Phoenix i USA. Hver time koster 300 kroner.

13-åringen er veldig fornøyd med undervisningen, og etter bare ti timer føler hun seg mye tryggere på språket.

– Jeg har lært mer på disse timene enn jeg har gjort etter tre år på skolen.

Tror norske elever mangler motivasjon
Arshad Jamil er daglig leder ved Ungdomsakademiet og har inntrykk av at elevene har et behov for individuell tilpasset oppfølging der de lettere kan tørre å stille spørsmål.

– Det er litt som en personlig trener i skoleform, der eleven får personlig oppfølging av en privatlærer.

Vi søker flere privatlærere i Oslo og Akershus. Søk online nå.

NÅ ØKER VI VÅRT TJENESTETILBUD OG TILBYR PRIVATISTKURS
For mange virker det skummelt å tenke på hva man skal gjøre videre etter 13 år på skolebenken. Men, jo tidligere du setter deg ned og tenker på hva du vil videre, desto mer mentalt forberedt blir du.

Kanskje drømmer du om å komme inn på et studiested som krever gode karakterer i visse fag? Eller ønsker du å ta opp fag? Da er privatistkurs ved UNAK noe for deg!

UNAK har undervisning som passer for deg
De som kommer til oss har ulike ønsker. Noen syns det er vanskelig å holde tritt med undervisningen i store klasser på skolen og føler at et mer personlig opplegg må til. Andre har bestemt seg for hva de vil studere og ønsker å forbedre vitnemålet sitt mens de går på videregående skole. Vi har også elever som er ferdig med videregående skole og av ulike grunner vil ta opp fag for å forbedre karakter.

Ikke alle er skrudd sammen likt, og mange lærer bedre i små grupper. Derfor har vi privatistkurs i mindre grupper med tettere oppfølging. Våre kurs har maks 15 elever, og dyktige og kvalifiserte lærere som brenner for jobben sin.

Så kommer spørsmålet: hvorfor bli privatist hos oss?
Hvorfor skal du velge UNAK fremfor andre aktører? Vi har ett mål; å hjelpe alle som ønsker å gjøre det bedre på skolen. Da skal det definitivt ikke stå på lommeboken. UNAK Privatisthjelp kan med stolthet si at vi har Norges beste priser på privatistkurs. Våre kurs vil ha maks 15 elever og koster kun kr. 6900,- per fag. Finn ditt fag her

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med oss!
Telefon: 400 66 466
Mail: post@privatisthjelp.no
Nett: Privatisthjelp.no

Besøk Norges største utdanningsmesse

Bli inspirert og finn nyttig informasjon om utdanning og karrierevalg!

Velg arrangement: